تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

نادیده گرفتن حقابه تالاب هورالعظیم زندگی اهالی دشت آزادگان را با چالش روبرو می‌کند

نماینده ادوار مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تنش کم آبی در دشت آزادگان گفت: مسئولان استان در رفع این بحران موفق عمل نکردند و باید در رفع گلایه‌های مردم تلاش کرد.

کد خبر: ۱۰۲۳۵۶
۱۲:۱۵ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

حقابه تالاب هورالعظیم و چالش زندگی اهالی دشت آزادگان

دیدارنیوز ـ سید نظام مولا هویزه اظهار داشت: تنش کم آبی در خوزستان و بویژه منطقه دشت آزادگان پذیرفتنی نیست و مردم این منطقه در طول هشت سال دفاع مقدس با دستان خالی مقابل دشمن بعثی ایستادگی کردند.

وی افزود: رود کرخه هویت این منطقه است و معیشت منطقه دشت آزادگان از این رودخانه تامین می‌شود و نباید با مدیریت غلط معیشت مردم را تضعیف و به خطر انداخت.

نماینده ادوار مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان باید برای رفع این بحران تلاش کنند و این بحران بیش از آنکه ریشه طبیعی داشته باشد؛ ناشی از سومدیریت و بخشی نگری است.

این نماینده سابق مجلس گفت: منطقه دشت آزادگان از نظر کشاورزی و دامداری بسیار پر اهمیت است و این باید در برنامه‌های استانی و کشوری دیده شود.

مولا با اشاره به اهمیت تالاب هورالعظیم در چرخه اکوسیستم منطقه گفت: تامین حقابه این تالاب بسیار حیاتی است و هرگونه دستکاری در این تالاب علاوه بر نابودی زیست بسیاری از موجودات زنده، حیات بشری را نیز نابود می‌کند.

وی گفت: مسئولان استانی بویژه استاندار خوزستان به دلیل عدم شناخت کافی از زیست بوم منطقه کارنامه موفقی در رفع این بحران نداشتند و اینکه درد و تکذیب مشکل کم آبی و مشکلات مردم، زیبنده این مسئول نیست.

منبع: رویداد24
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی