تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

لوح سپاس ناهید از جشنواره فرایبورگ

هیات داوران جشنواره بین‌المللی فیلم فرایبورگ با اهدای لوح سپاس بهترین فیلم بخش رقابت بین‌الملل، از فیلم کوتاه «ناهید» تجلیل کردند.

کد خبر: ۱۰۲۰۸۴
۱۶:۴۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

فیلم ناهید و جشنواره فرایبورگ

دیدارنیوز ـ فیلم کوتاه «ناهید» به نویسندگی و کارگردانی صمد علیزاده به تهیه‌کنندگی رضا نصرتی حبیبی در اولین حضور جهانی خود در سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم فرایبورگ، لوح سپاس بهترین فیلم بخش رقابت بین‌الملل این جشنواره را از آن خود کرد.

در این مراسم که روز گذشته برگزار شد، صمد علیزاده حضور نداشت، اما پیامش در سالن پخش شد و شادی کرم‌رودی بازیگر و کارگردان لوح تقدیر را به جای علیزاده دریافت کرد.

پیش از این نیز، فیلم کوتاه «ناهید» در سی و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران تندیس و جایزه بهترین فیلمنامه کوتاه را کسب کرده بود.

جشنواره فیلم فرایبورگ رویدادی سالانه است که از پیشگامان کشف فیلم‌ها از آسیا، آمریکای لاتین و آفریقا در اروپا به حساب می‌آید. این جشنواره یکی از پنج جشنواره مهم کشور سوئیس به حساب می‌آید. سی و پنجمین دوره جشنواره فرایبورگ از ۱۶ تا ۲۵ جولای ۲۰۲۱ در سوئیس برگزار شد.

لعیا میرنصیری، فیروز عاقلی، شهرزاد شکوریان، مهدی حیدری، پریسا سهرابی، محمد حسین ملائی، بهناز فتاحزاده، سئودا آجزپز، نسرین خرم، مهدی عبداللهی و رقیه زاد مهدوی در این فیلم کوتاه ایفای نقش داشتند.

فهرست عوامل این فیلم عبارت است از نویسنده و کارگردان: صمد علیزاده، مدیر تصویربرداری: امیر پورحکمت، صدابردار: حسن سلمانی، صداگذار: حسین قورچیان، تدوین و اصلاح‌رنگ: صمد علیزاده، طراح صحنه و لباس: هاله ذرخورد، گریم: بهناز نوری، عکاس: عرفان عبدالله‌پور، مدیرتولید: میلاد بصیر معادن، دستیاران تصویر: حامد راد، فرشاد عیدی، فرهاد عبدی، دستیار گریم: اشکان زینالی، دستیار صحنه: تیمور رمضانزاده، گرافیست: محمد پوریان، مشاور رسانه‌ای: آزاده فضلی، پخش بین‌الملل: میدیا کیاست، تهیه‌کننده: رضا نصرتی حبیبی.

منبع: مهر
برچسب ها: سینمای ایران
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها