تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

سرنوشت مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی چه می‌شود؟

قرار بود مابه التفاوت حقوق فروردین ماه مستمری بگیران و بازنشستگان با حقوق خردادماه آن‌ها واریز شود، اما هنوز این وعده عملیاتی نشده است.

کد خبر: ۱۰۱۲۵۱
۱۴:۵۷ - ۲۸ تير ۱۴۰۰

 حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی

دیدارنیوز ـ طبق قولی که مسئولان تامین اجتماعی به بازنشستگان و مستمری بگیران خود داده بود می‌بایستی مابه التفاوت حقوق فروردین همراه با حقوق خرداد ماه آن‌ها پرداخت می‌شود که در حال حاضر در واپسین روز‌های تیر ماه به سر می‌بریم، اما هنوز خبری از تحقق این وعده نیست و بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان حقوق معوقه خود را دریافت نکرده اند.

گفتنی است که سازمان تامین اجتماعی به تربیت حروف الفبا حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران را از بیستمین روز هر ماه تا پایان همان ماه به حساب افراد تحت پوشش خود واریز می‌کند.

مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، در حاشیه سلسه نشست‌های تامین اجتماعی با موضوع تعارض منافع در خصوص پرداخت ما به التفاوت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: به جهت اینکه یک بار تغییراتی در حقوق اردیبهشت ماه انجام شد باید سازمان تامین اجتماعی ما به التفاوت حقوق بازنشستگان را پرداخت می‌کرد.

وی افزود:پرداخت حق بیمه به تنهایی کافی نیست و، چون منابع سازمان تامین اجتماعی متفاوت است امیدوار هستیم منابع برای پرداخت مابه التفاوت حقوق‌ها را وصول کنیم.

سالاری بیان کرد: مطالبات ما از دولت همچنان وجود دارد که در حال حاضر دولت معادل ۸۹ هزار میلیارد تومان سهام دولت را در دستور کار دارد. بنا به پیشنهاد وزیر اقتصاد در اجرای قانون و بودجه قرار است این سهام به سازمان تامین اجتماعی برای بدهی دولت واگذار شود.

سالاری گفت: امیدوار هستیم با سود این سهام و باقی درآمد‌ها بتوانیم مابه التفاوت حقوق بازنشستگان را در کنار حقوق آن‌ها بپردازیم.

همچنین مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در این نشست گفت: در مورد زمان واریز مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین ۱۴۰۰ بازنشستگان افزایشی که اول سال اعمال کردیم، هزینه قابل توجهی بود و اولین گام این است که بتوانیم منابع مالی مورد نیاز را به موقع تأمین کرده و هم برای دو سه سال آینده پیش بینی منابع را انجام دهیم.

وی افزود: باید تا پایان دولت کاری کنیم که برای سه چهار سال آینده منابع ناشی از افزایش حقوق‌ها تأمین باشد.

با تمام صبحت‌ها و وعده‌های داده شده و با گذشته ۴ ماه از ابتدای سال هنوز وعده‌ها عملیاتی نشده و بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی منتظر دریافت مابه التفاوت حقوق فروردین ماه خود هستند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۸
0
0
اقاى سالارى براى مايه التفاوت فروردبن بازنشستگان چه كارى ميخواهيد بكنيد باز بأيد تجمع كنيم يا كارى ديگر مثل گداى حق خودمان از دولت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۸
0
0
خسته شدیم ازبس که خبرهای تکراری خوندیم خجالت بکشید
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان