تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

صدای خنده‌های کارگر جوان به قیمت جانش تمام شد

مردی که مدعی است جوان کارگری را به‌خاطر خندیدن و آواز خواندن به قتل رسانده در شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

کد خبر: ۱۰۰۸۷۹
۱۵:۲۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۰

خنده‌های کارگر جوان باعث قتلش شد

دیدارنیوز ـ مردی که مدعی است جوان کارگری را به‌خاطر خندیدن و آواز خواندن به قتل رسانده در شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

رسیدگی به این پرونده از سال ۹۸ با فوت جوانی به‌نام اکبر در بیمارستان آغاز شد. با توجه به اینکه همراه او به‌نام مهدی به کادر درمانی گفته بود او از بلندی به پایین پرت شده، اما آثار برجا مانده روی بدن اکبر نشان می‌داد که مرگ او ناشی از سقوط نبوده و وی در اثر شدت جراحات یک درگیری فوت کرده است. به این ترتیب مهدی بازداشت شد و مورد بازجویی قرار گرفت و در توضیح ماجرا گفت: اکبر با تعدادی کارگر دیگر در ساختمانی نیمه کاره که در نزدیکی خانه ما بود کار می‌کردند. آن‌ها هر شب سر و صدای زیادی به راه می‌انداختند و صدای خنده‌شان آرامش را از ما گرفته بود، چندباری به آن‌ها تذکر دادم، ولی بی‌فایده بود. روز حادثه به سراغ‌شان رفتم و در یک لحظه عصبانی شدم و چند ضربه چاقو به اکبر زدم که در نهایت منجر به فوت او شد.

با اعترافات مهدی و تکمیل تحقیقات پرونده، وی برای رسیدگی به شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

در جلسه رسیدگی به این پرونده اولیای دم خواستار صدور حکم قصاص شدند.

در ادامه متهم به جایگاه رفت و گفت: صدای خنده و شوخی‌های آن‌ها آرامش را از من و خانواده و همسایه‌ها گرفته بود و توجهی هم به تذکرات ما نداشتند. من نمی‌خواستم کسی را بکشم حالا هم بشدت پشیمانم و از اولیای دم درخواست بخشش دارم.

منبع: حادثه 24
برچسب ها: قتل
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی