تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

کاخ سفید خبر خروج قریب‌الوقوع اولین گروه از مترجمان افغان از این کشور را تایید کرد

آمریکا به زودی خارج کردن مترجمان افغان که در جریان مناقشه بیست ساله این کشور به ائتلاف بین‌المللی تحت رهبری آن کمک کرده‌اند و ممکن است جانشان در خطر باشد را شروع می‌کند.

کد خبر: ۱۰۰۵۷۲
۰۸:۵۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

کاخ سفید

دیدارنیوز - کاخ سفید گفت این اقدام در برنامه‌ای تحت عنوان "عملیات پناه دادن به متحدان" قرار است در هفته آخر ژوئیه شروع شود.

طالبان در هفته‌های اخیر همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از این کشور پیشروی‌های سریعی داشته است. این حوادث و خروج نیروهای خارجی از افغانستان باعث برانگیختن نگرانی هزاران مترجم افغان شده است.
جن ساکی سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه گفت: "اینها افراد شجاعی هستند. ما می‌خواهیم مطمئن شویم که ارزش کار آنها در چندین سال اخیر به رسمیت شناخته می‌شود."

یک مقام که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری رویترز گفت که در مرحله اول ۲۵۰۰ نفر احتمالا در تاسیسات نظامی در آمریکا یا یک کشور ثالث مستقر خواهند شد تا رسیدگی به درخواست ویزای آنها کامل شود.
به نقل از بی‌بی‌سی، برنامه "ویزا برای مهاجرت ویژه" به کسانی ارائه می‌شود که در جریان جنگ افغانستان که در سال ۲۰۰۱ شروع شد با ارتش یا دولت آمریکا کار کرده‌اند.

با پیشروی سریع طالبان در سراسر کشور و تسخیر شماری از گذرگاه‌های مرزی از جمله با ایران، تاجیکستان و ترکمنستان این گروه بیش از پیش با خطر تلافی جویی روبه‌رو هستند.
گزارش می‌شود که اعضای طالبان روز چهارشنبه پرچم این گروه را در گذرگاه مرزی اسپین بولدک در نزدیکی قندهار با پاکستان برافراشته‌اند.

بسیاری از این بیم دارند که نیروهای مسلح و امنیتی افغانستان زیر فشار طالبان کاملا از هم بپاشند. جورج دبیلو بوش رئیس جمهوری سابق آمریکا - که مسؤول تصمیم حمله به افغانستان بود - چهارشنبه هشدار داد که پیامدهای منفی خروج آمریکا "غیرقابل تصور خواهد بود."

گروه طالبان اخیرا گفت که اگر این مترجمان "صف دشمن را ترک کنند و بخواهند به حیث یک فرد عادی در کشور خود زندگی‌کنند، تهدیدی متوجه آنها نخواهد شد."

طالبان همچنان هشدار داده‌ که این مترجمان "باید با ابراز پشیمانی از گذشته‌شان"، در آینده راهی را اختیار نکنند که به گفته این گروه "خیانت به اسلام و کشور" دانسته می‌شود.
دولت آمریکا برای خارج کردن مترجمان و سایر کسانی که با ائتلاف بین‌المللی کار کرده‌اند تحت فشار کنگره بوده است.


منبع: ایسنا
برچسب ها: افغانستان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد