تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

قبل از انقلاب تاجی بودم و بعد از انقلاب پرسپولیسی

از محمد پنجعلی گرفته تا مهدی طارمی همگی از جمله ستارگانی هستند که استعدادشان توسط ناصر ابراهیمی کشف شد. وی قبل از انقلاب از شاهین به تاج پیوست و به عبارتی اولین یاغی فوتبال نام گرفت.

کد خبر: ۱۰۰۵۱۴
۰۹:۱۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

ناصر ابراهیمی تاج پرسپولیس

دیدارنیوز ـ مسلم تهوری: روزهای پایانی سال گذشته اسماعیل ابراهیمی (کوشا) میهمان تحریریه دیدار بود. وی که در حوزه هنر و مشخصا سینما فعال است، گپ و گفت صمیمانه‌ای با همکاران تحریریه داشت. در این اثنا صحبت از برادر نام آشنایش ناصر ابراهیمی شد. همان‌جا تماسی با پیشکسوت خوشنام فوتبال ایران برقرار کردیم و جویای احوالش شدیم. تصمیم بر این شد در یک فرصت مناسب گفت‌وگویی تفصیلی با ناصر ابراهیمی داشته باشیم و از خاطرات و نظراتش راجع به این روزهای فوتبال جویا شویم.

اسماعیل ابراهیمی کتابی دارد به نام «این صدف انگار مروارید ندارد». وی در این کتاب به شرح حال زندگی خود پرداخته است. قسمت‌هایی از کتاب به خاطرات مؤلف با ناصر ابراهیمی پرداخته شده است. از روزهایی که ناصر ابراهیمی در امجدیه توپ می‌زد و اسماعیل در ورزشگاه روی ابرها سیر می‌کرد و تماشاگر بازی‌های برادر بزرگتر بود تا روزی که ناصر ابراهیمی به عنوان سرمربی تیم ملی به واسطه برادر بازیکنان را به منطقه جنگی برد تا مردم آن مناطق از دیدن ملی پوشان روحیه بگیرند. از اسماعیل ابراهیمی خواستیم در این گفت‌و گو حضور داشته باشد، منتهی قرار شد محور گپ و گفت ناصر ابراهیمی باشد.

برادران ابراهیمی خیلی وقت‌شناس بودند و طبق وعده‌ در دفتر دیدار حاضر شدند. بنا داشتیم قسمتی از گفت‌وگو را به خاطرات ناصر ابراهیمی از فوتبال اختصاص دهیم و مروری نیز بر این روزهای فوتبال داشته باشیم. وقت مجال نداد که به قسمت دوم گفت‌وگو بپردازیم؛ از این‌رو بنا شد در فرصتی دیگر میزبان مربی سابق تیم‌های ملی و پرسپولیس باشیم.

فیلم گفت‌وگوی صمیمانه دیدار با برادران ابراهیمی را مشاهده کنید.

 

 

 

 

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر