تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

خودتان مقصرید آقای میثاقی؛ گل محمدی باید برای فوتبال برتر تصمیم بگیرد؟!

تحریم دوربین های صدا و سیما در کنفرانس خبری پس از بازی این هفته پرسپولیس از سوی یحیی گل محمدی حسابی حاشیه ساز شده و مجریان تلویزیون با کنایه هایشان از خجالت یحیی در آمدند.

کد خبر: ۱۰۰۳۱۷
۱۴:۴۹ - ۲۲ تير ۱۴۰۰

خودتان مقصرید آقای میثاقی؛ گل محمدی باید برای فوتبال برتر تصمیم بگیرد؟!

دیدارنیوز - مجریان تلویزیون این روزها دل پری از گل محمدی و پرسپولیس دارند. دیگر نه از آن تعریف و تمجیدها خبری است و نه الگوسازی بی مورد که آی بیایید و ببینید که باید این گونه رفتارتان را از روی پرسپولیس مشق کنید تا جام سراغ خانه شما را هم بگیرد. انگار بیرون فرستادن دوربین و خبرنگار صدا و سیما توسط گل محمدی تیغ گلویی شده که نمی‌توانند هضمش کنند!

حق هم دارند؛ به قول خودشان تا جایی که می شده با یحیی راه آمده‌اند که امروز شنل محبوبیت را به تن کند و مفتخرانه و بی هیچ سند و مدرکی صدا و سیما را محکوم به نگاه رنگی کند؛ شنلی که اتفاقاً بیشترش را همین مجریان تلویزیون برای او بافتند اما حالا نمی‌توانند به این راحتی‌ها از تنش بیرون آورند.

میثاقی در کنایه غیر مستقیم به گل محمدی می‌گوید: "یادتان هست قبل از آن فینال مهم (لیگ قهرمان آسیا) چند صد بار با رئیس شبکه و تهیه کننده تماس گرفتید تا با فلانی (رسول پناه) مصاحبه نگیریم که تیم به حاشیه نرود". هر چند کنایه اش درست و بجا است اما سوال مهم‌تر اینکه آقای میثاقی آیا سرمربی یک تیم برای برنامه و شبکه شما تصمیم می‌گیرد که چه کنید و چه نه؟ اصلاً کدام بخش از وظایف فوتبال برتر، جلوگیری از ایجاد حاشیه در تیم‌ها تعریف شده؟ و آیا هیچگاه بازه آن فینال حساس نگذشت؟


بیشتر بخوانید: رده‌بندی جهانی جدید پرسپولیس و استقلال در آستانه دربی


واقعیت این است که آقای میثاقی خود شما و همکارانتان اعتبار صدا و سیما را کاسته‌اید؛ با رفتار دیروز و کنایه‌های بی تأثیر امروز! همان روزی که با دعوت نکردن فلان میهمان، مصلحت یک باشگاه را به عدالت ارجحیت دادید و امروز که منافع سازمانی تان به خطر افتاده تازه لب به سخن گشوده‌اید و یادتان افتاده که آن روز می‌توانستید چه کنید و نکردید. در واقع ما هم با شما آقای میثاقی موافقیم که افراد منفعت طلب چقدر برای باشگاه‌ها خطرناک هستند اما شک نداریم رسانه‌های منفعت طلب، خطرش به مراتب بیشتر است.

منبع: ایمنا
برچسب ها: میثاقی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
شهبازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
0
0
میثاقی از این غلط ها زیاد میکنه خودش یک نامرد بتمام معنی هستش. نمونه اش با عادل چکار کرد
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر