تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

رسیدگی به لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش مجلس پایان یافت

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از پایان رسیدگی به لایحه رتبه بندی معلمان کشور در این کمیسیون تخصصی خبر داد.

کد خبر: ۱۰۰۱۲۰
۱۲:۴۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۰

علی کریمی پایان رسیدگی به لایحه رتبه بندی معلمان

دیدارنیوز ـ علی کریمی با اشاره به جلسات فشرده کمیسیون آموزش برای جمع بندی لایحه رتبه بندی معلمان، گفت: با اقدام ضربتی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کار رسیدگی به مفاد لایحه رتبه بندی معلمان به پایان رسید.

دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور این اقدام کمیسیون تخصصی مجلس را مایه خرسندی فرهنگیان دانست و افزود: مجلس شورای اسلامی به مسئله فرهنگیان نگاه خاص و ویژه دارد.

نماینده مردم بابل ادامه داد: بزودی و در اولین فرصت این لایحه برای تصویب نهایی در صحن علنی مجلس مطرح و انشاءالله با رأی قاطع نمایندگان مصوب خواهد شد.

این عضو خانه ملت با اشاره به ارتباط گسترده مجلس با صاحبنظران، دانشگاهیان و متخصصان امور تعلیم و تربیت و تشکل‌های فرهنگیان برای نهایی کردن این لایحه افزود: این لایحه در صحن علنی مجلس نیز با مشورت نمایندگان چکش کاری و بررسی نهایی خواهد شد.

کریمی فیروزجایی رتبه بندی معلمان را خواسته بحق و دیرینه فرهنگیان دانست و افزود: با اجرای این لایحه تحول عظیمی در آموزش و پرورش رخ خواهد داد.

عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم مشکلات دستگاه تعلیم و تربیت را ساختاری و زیربنایی عنوان و تصریح کرد: برغم برخی نگاه‌های ناصحیح، آموزش وپرورش تولیدی‌ترین دستگاه اجرایی کشور است.

این نماینده مجلس تولید انسان فکور و بااراده‌های معنوی را مهم‌ترین مأموریت آموزش و پرورش دانست و افزود: آموزش و پرورش باید پیشگام برنامه‌های توسعه در کشور باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مجلس در تعامل با دولت سیزدهم، توسعه هدفمند در آموزش و پرورش را بررسی خواهد کرد. خروجی آموزش و پرورش نیاز‌های اساسی کشور را تأمین و تضمین می‌کند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر