تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دیاباته در کمیته انضباطی باشگاه استقلال

شیخ دیاباته بعد از دعوت به کمیته انضباطی باشگاه استقلال در تمرین روز گذشته نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.

کد خبر: ۹۹۷۰۸
۱۰:۵۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

دیاباته در کمیته انضباطی باشگاه استقلال

دیدارنیوز - در شرایطی که روز گذشته احمد مددی و اصغر ملکیان بعد از مدت ها در محل تمرین آبی پوشان حضور پیدا کردند مهاجم خارجی استقلال بابت یک اتفاق به مدیرعامل این باشگاه اعتراض کرد.
دیاباته بعد از حضور مددی در تمرین استقلال بابت احضار ناگهانی اش به کمیته انضباطی باشگاه استقلال از مددی انتقاد کرد و از وی پرسید چرا باید به کمیته انضباطی دعوت شود که مدیرعامل استقلال هم مدعی شد سرمربی تیم در جریان این موضوع قرار دارد.

بعد از این واکنش، سرمربی تیم استقلال ضمن تاکید بر مواضع قبلی  و انتقاد از این تصمیم مخالفت خود را با دعوت بازیکنان تیمش به کمیته انضباطی باشگاه نشان داد و اعلام کرد وقتی بازیکنان در تنگنای مالی قرار دارند چرا باید به کمیته انضباطی احضار شوند؟

گفتنی است حضور احمد مددی در تمرین روز گذشته استقلال کم حاشیه نبوده و شماری از هواداران این تیم در بیرون از محل برگزاری تمرین به عملکرد وی اعتراض کردند که البته مدیرعامل استقلال بدون پاسخ به این انتقادها در جمع اعضای کادر فنی و بازیکنان تیمش حضور پیدا کرد.

تیم فوتبال استقلال امشب در حالی در ورزشگاه دستگردی تهران میهمان سایپا خواهد بود که ووریا غفوری به این مسابقه نرسید، هرویه میلیچ دو روز پیش تهران را به مقصد کرواسی ترک کرد و محمد نادری به دلیل محرومیت در مسابقه امشب حضور نخواهد داشت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی