تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

کاهش ۵۰ درصدی تولید آب شرب در استان اردبیل

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان اردبیل گفت: خشکسالی، امسال موجب کاهش ۵۰ درصدی تولید آب در منابع تامین کننده آب شرب این استان شده است.

کد خبر: ۹۹۶۷۲
۰۹:۲۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

کاهش تولید آب شرب در استان اردبیل

دیدارنیوز ـ علیرضا نعمت سلطانی جمعه شب در جلسه ستاد مدیریت بحران خلخال افزود: کاهش قابل توجه بارندگی‌های زمستان و بهار گذشته تاثیر مستقیمی بر روند دبی آب منابع سطحی و زیرزمینی استان گذاشته است و از طرفی افزایش دمای هوا و مصرف آب اختلاف سطح تولید و مصرف آب را روزبروز افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: هم اکنون آب شرب مردم اردبیل از طریق چند دریاچه پشت سد و همچنین ۲۷۹ حلقه چاه عمیق،۴۶۷ چشمه آب سطحی و ۲۸ قنات تامین می‌شود که کاهش بارندگی‌های امسال بطور میانگین موجب کاهش ۵۰ درصدی دبی آب این منابع در استان شده است.

نعمت سلطانی با اشاره به کاهش بارندگی در سال آبی جاری اظهار کرد: چندین روستا در استان اردبیل با تنش آبی مواجه هستند که برای تک تک این روستا‌ها پروژه‌های آبرسانی تعریف شده است و در صورت تخصیص اعتبارات این طرح‌ها به سرعت اجرا می‌شوند.

وی از افزایش اعتبارات بخش آب و فاضلاب شهرستان خلخال در سالجاری خبر داد و بیان کرد: در حالی که مجموع اعتبارات استانی و ملی امور آب و فاضلاب خلخال در سال گذشته ۳۵ میلیارد ریال بود، این مبلغ به ۹۴۸ میلیارد ریال در سال جاری ارتقا یافته که در صورت تخصیص آن، بسیاری از مشکلات فعلی در ۵۰ روستا برطرف می‌شود.

او گفت: علاوه بر این امسال ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات صندوق ذخیره جهت تجهیز و تعمیر تاسیات آبرسانی خلخال اختصاص یافته و یک دستگاه تانکر بزرگ آبرسانی سیار نیز برای این شهرستان خریداری و تحویل امور آب و فاضلاب شهرستان شده است.

وی با اشاره به اقدامات اخیر انجام شده از سوی این شرکت برای گذر از تنش آبی تابستان گفت: برگزاری مانور دیزل ژنراتور، مانور تانکر‌های آبرسانی، شناسایی روستا‌های مواجهه با تنش آبی، رصد تماس‌های مردمی از سامانه ۱۲۲ و برقراری کشیک در ستاد و شهرستان‌ها تا پایان تابستان از اقداماتی است که با هدف کاهش تنش آبی و تامین آب در این شرکت صورت پذیرفته است.

خلخال در جنوب اردبیل واقع است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: مصرف آب
ارسال نظرات