تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بازگشت ستاره‌ها و فیلم‌ها به کن؛ ۲۶ ماه بعد/ جشنواره فیلم کن ۲۰۲۱ امروز آغاز می‌شود

دو سال و دو ماه پس از آخرین نمایش فیلم در سینمایی‌ترین شهر سواحل جنوب فرانسه، هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم کن امروز با نخستین نمایش جهانی موزیکال «آنت» به کارگردانی لئوس کاراکس آغاز به کار می‌کند.

کد خبر: ۹۹۳۱۸
۱۳:۵۹ - ۱۵ تير ۱۴۰۰

بازگشت ستاره‌ها و فیلم‌ها به کن

دیدارنیوز ـ حدود یک سال پس از آنکه پیدایش ویروس کرونا در سراسر جهان برنامه‌ریزان و مدیران جشنواره کن را ناچار کرد قید برگزار کردن نسخه حضوری آن را بزنند، این رویداد مهم سینمایی امروز سه‌شنبه با نمایش یک موزیکال فرانسوی افتتاح می‌شود. کاخ جشنواره کن ۲۶ ماه پیش میزبان اکران یک فیلم با حضور تماشاگران بود و حالا پس از حدود دو سال بار دیگر سینماگران، دوستداران سینما، مهمانان و نمایندگان رسانه‌ها می‌توانند در سالن‌های تاریک سراسر کن به تماشای فیلم‌های بنشینند.

این دو زیستن یا همزیستی با ویروس کرونا چنان برای مردم چهار گوشه و کنار جهان گران آمده که بازگشتن به حال عادی و همیشگی را می‌توان یک پدیده فراواقعگرایانه، سحرانگیز و دیوانه‌وار دانست. پر شدن بسیاری از هتل‌ها و خانه‌های کن و مناطق اطراف آن در حالی خبر از برگزار شدن یک رویداد پرستاره و شلوغ می‌دهد که امسال برخی از مهمانان همیشگی جشنواره معتبر کن از ترس ویروس مرگبار کرونا قید رفتن به آن را زده‌اند؛ از جمله کالین وینز، تهیه‌کننده انگلیسی که از ۱۹۷۸ هرگز عادت حضور در کن را ترک نکرده بود و این دوره عطای آن را به لقایش بخشیده است.

در عین حال، فعالان صنعت سینما در سراسر جهان امیدوارند با برگزار شدن موفق جشنواره کن ۲۰۲۱ دست‌کم اقتصاد سینما کمی از آن رکود مرگبار خارج و وارد مسیر رونق شود. برآورد‌ها نشان می‌دهد سال ۲۰۲۰ صنعت سینمای جهان رقمی در حدود ۳۲ میلیارد دلار زیان کرده و بسته ماندن سالن‌های سینما و کاهش چشمگیر تولید پروژه‌های سینمایی و تصویری چشم‌اندازی امیدوارکننده از گردش دوباره چرخ اقتصاد سینما پیش روی کارشناسان نمی‌گذارد.

مدیران جشنواره کن پس از یک سال تعطیلی و سکون، امسال با یک ترکیب رویایی و قوی بازگشته‌اند و حضور نام‌های بزرگ و فیلم‌های پرامید از برگزار شدن جشنواره‌ای پرزرق و برق خبر می‌دهد. پل ورهوفن، وس اندرسن، اصغر فرهادی، تاد هینز، گاسپار نوئه و بیش از ۱۰ نام بزرگ و سرشناس دیگر در بخش مسابقه رسمی برای بردن نخل طلا رقابت می‌کنند و در بخش‌های دیگر کن از جمله بازار فیلم هم انبوه فیلم‌ها برای مشتاقان سینما و خریداران و پخش‌کنندگان به نمایش درمی‌آید.

امسال ۲۴ فیلم در بخش مسابقه رسمی هفتاد و چهارمین جشنواره کن حضور دارند و ریاست هیات داوران بر عهده اسپایک لی است. سینماگر سیاهپوست و سرشناس آمریکایی سال گذشته قرار بود رئیس هیات داوران باشد که جشنواره لغو شد. ترکیب داوران کن ۲۰۲۱ با حضور یک سینماگر رنگین‌پوست در جایگاه رئیس و پنج داور زن به نوعی تاریخ‌ساز و سنت‌شکن شده و باید دید لی و هشت همکار او نخل طلایی بهترین فیلم را به کدام سینماگر اهدا می‌کنند.

برچسب ها: جشنواره فیلم کن
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر