تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

صرفه‌جویی تنها راه‌حل کوتاه‌مدت برای کاهش خاموشی‌ها/ مقصر اصلی؛ سیاست‌های غلط وزارت نیرو

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مشکلاتی که امروز مردم به دلیل قطعی برق دچار آن شده‌اند نشات گرفته از سیاست‌های غلط وزارت نیرو در ۸ سال گذشته است، گفت: صرفه‌جویی تنها راه‌حل کوتاه مدت برای کاهش خاموشی‌ها در شرایط فعالی است.

کد خبر: ۹۹۳۰۶
۱۳:۱۵ - ۱۵ تير ۱۴۰۰

مقصر اصلی خاموشی ها  سیاست‌های غلط وزارت نیرو

دیدارنیوز ـ بنا به اعلام خانه ملت، «علیرضا ورناصری قندعلی» با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق در سراسر کشور به ویژه استان خوزستان که مشکلات فراوانی برای مردم ایجاد کرده است، گفت: باوجود آنکه حدود ۴۵ درصد برق آبی و ۲۰ درصد آب‌های شیرین کشور در استان خوزستان واقع شده‌اند، اما سیاست‌های توام با تبعیض وزارت نیرو سبب شده تامین آب و برق مردم منطقه دچار مشکل شود هرچند شخصا به دنبال کم کردن این فاصله‌ها هستم.

نماینده مردم مسجدسلیمان و لالی و هفتگل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز روستا‌هایی در حوزه انتخابیه به شبکه برق و آب وصل نشده‌اند، افزود: مطابق قانون باید در طول برنامه ششم توسعه، باید ۲۵ هزار مگاوات برق تولید می‌شد، اما در طول ۵ سال برنامه ششم میانگین تولید به حدود ۱۱ هزار مگاوات رسیده، این در حالی است که فقط سال جاری مصرف نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه مشکلاتی که امروز مردم دچار آن شده‌اند نشات گرفته از سیاست‌های غلط وزارت نیرو در ۸ سال گذشته است، گفت: این در حالی است که مناطق بسیاری از کشور مستعد بهره‌برداری از انرژی‌های خورشیدی و تولید برق هستند، اما دولت در زمینه نصب پنل‌های خورشیدی هم کوتاهی‌های بسیاری کرده است.

ورناصری سال‌ها بی‌توجهی به توسعه زیرساخت‌ها را اصلی‌ترین دلیل مواجه شدن با مشکلات امروز دانست و اضافه کرد: شبکه‌های توسعه برق در بسیاری از شهر‌ها به ویژه شهر‌های بزرگ برای ۵۰ سال قبل و حتی بیشتر هستند به همین دلیل اتلاف انرژی بسیار بالا است درحالی که امکان ساخت قطعات مورد نیاز در داخل وجود دارد به همین علت، دلایلی که آقایان می‌آورند به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

این نماینده مجلس ادامه داد: همچنین در زمینه "اصلاح الگو مصرف" باوجود تمام شعار‌های داده شده مطابق برنامه پیش نرفته و اقدام چندانی صورت نگرفته، ضمن آنکه در بحث توسعه نیروگاه‌های کوچک با استفاده از سرمایه‌های مردمی و بخش خصوصی نیز قدمی برداشته نشده است.

به گفته وی درصورت ادامه شرایط کنونی ایران به واردکننده انرژی تبدیل خواهد شد، اما امید است در دولت جدید قدم‌های بزرگی در راستای حل مشکلات برداشته شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی صرفه‌جویی را تنها راه‌حل کوتاه مدت برای کاهش خاموشی‌ها در شرایط فعالی دانست و گفت: همچنین مسئولان وزارت نیرو باید با یک اقدام ضرب الاجلی مانع از اتلاف بخشی از این انرژی‌ها در شبکه‌های انتقال شوند.

منبع: میزان
برچسب ها: قطعی برق
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر