تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

VAR قسطی به ایران می‌آید؟

کنفدراسیون فوتبال آسیا برای حل معضل VAR در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ می‌خواهد اقدامی انجام دهد.

کد خبر: ۹۸۸۵۶
۱۰:۱۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۰

VAR قسطی به ایران می‌آید؟

دیدارنیوز - کنفدراسیون فوتبال آسیا پنجشنبه گذشته در کوالالامپور قرعه کشی مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ را انجام داد تا ۱۲ تیم راه یافته مرحله نهایی رقبای خود را بشناسند.

گروه بندی مرحله در مرحله پایانی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ به شرح زیر است:

گروه A: ایران،  کره جنوبی، عراق، سوریه، امارات و لبنان
گروه B: ژاپن، استرالیا، عربستان، ویتنام، عمان و چین

درحالیکه پیش از این گفته می‌شد کنفدراسیون فوتبال آسیا قصد دارد بازی‌های مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ را به صورت متمرکز برگزار کند، اما بعد از قرعه کشی اعلام کرد این مرحله به صورت رفت و برگشت برگزار می‌شود و فدراسیون‌ها ورزشگاه‌های میزبان خود را معرفی کنند.

تغییر موضع AFC فدراسیون‌ها را سردرگم کرد.

اما با تغییر موضع AFC در فرمت برگزاری مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ یک تناقض بزرگ بوجود آمد و به نوعی فدراسیون‌ها را سردرگم کرده است. کنفدراسیون فوتبال آسیا پیش از این اعلام کرده بود این مرحله برای اولین با استفاده از تکنولوژی کمک داور ویدئویی (VAR) برگزار شود. 

۵۰ درصد ورزشگاه‌ها بدون VAR‌ای اف سی در حالی این تصمیم را گرفته که نیمی از  ورزشگاه‌هایی که فدراسیون‌های حاضر در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی حضور دارند، مجهز به VAR  نیستند و این معضل بزرگ پیش روی AFC برای برگزاری مسابقات با فرمت رفت و برگشت است.

با بررسی ۱۲ تیم راه یافته مشخص می‌شود ۶ فدراسیون دارای تکنولوژی VAR نیستند. فدراسیون ایران در راس این لیست قرار دارد. عراق،  سوریه و لبنان ۳ همگروه دیگر تیم ملی کشورمان هستند که این تکنولوژی را در ورزشگاه‌های خود ندارد.
در گروه B هم دو کشور ویتنام و عمان مجهز به VAR  نیستند. کره جنوبی و امارات از گروه A و استرالیا، ژاپن، عربستان و چین از گروه B این تکنولوژی را دارند.

با توجه به اینکه ۶ فدراسیون این تکنولوژی را تا الان در اختیار ندارند و در مدت ۲ ماه آینده بسیار سخت است که به VAR  مجهز شوند باعث شده تا کنفدراسیون فوتبال آسیا با برگزاری مسابقات مرحله نهایی به صورت رفت و برگشت دچار مشکل شود. اگر شرط استفاده از VAR  در این مرحله برداشته نشود برگزاری این مسابقات به صورت رفت و برگشت در خانه‌های تیم‌ها بسیار سخت و غیرممکن است.  

طبق آخرین اخبار کنفدراسیون فوتبال آسیا حتی برای برگزاری این مسابقات به صورت رفت و برگشت حاضر شده به صورت قرضی یا قسطی این تکنولوژی گران قیمت را در اختیار فدراسیون‌های غیرمجهز به VAR  قرار دهد. باید دید در یک ماه آینده فدراسیون‌هایی که ورزشگاه هایشان به این سیستم مجهز نیستند برای ارتقای فنی و تکنولوژی خود چه اقداماتی انجام می‌دهند و فدراسیون فوتبال کشورمان در این خصوص چه برنامه‌هایی دارد.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی