تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

روایت مسافری که از پرواز ۶۵۵ ایرباس جا ماند/ بستگان صدای مادرم را می‌شنیدند و گریه می‌کردند

۱۲ تیر بود که برای دید و بازدید و شرکت در مراسم عروسی یکی از آشنایان عازم دبی بودیم، در فرودگاه مشخص می‌شود که ویزایم مشکل دارد و نمی‌توانم سفر کنم، همین موضوع سبب می‌شود تا خانواده ام سفر را به یک روز دیگر موکول می‌کنند...

کد خبر: ۹۸۷۵۴
۱۳:۵۵ - ۱۲ تير ۱۴۰۰

روایت مسافری که از پرواز ۶۵۵ ایرباس جا ماند

دیدارنیوز ـ طارق نیکپور، متولد ۱۳۶۵، اهل بندرعباس که در ۱۲ تیر سال ۱۳۶۷ تازه دو سالگی خود را پشت سر می‌گذاشت که به همراه مادر، خواهر و برادرش بلیط پرواز ۶۵۵ ایرباس بندرعباس به مقصد دبی را تهیه کرده بودند، اما با بروز مشکلی سوار هواپیما نمی‌شوند و به خانه باز می‌گردند و ساعاتی بعد خبر سقوط هواپیما به وسیله ناو جنگی وینسنس آمریکایی به تیتر یک رسانه‌های دنیا بدل می‌شود.

نیکپور در وصف آن روز، افزود: ۱۲ تیر بود که برای دید و بازدید و شرکت در مراسم عروسی یکی از آشنایان عازم دبی بودیم، در فرودگاه مشخص می‌شود که ویزایم مشکل دارد و نمی‌توانم سفر کنم، همین موضوع سبب می‌شود تا خانواده ام سفر را به یک روز دیگر موکول می‌کنند.

وی با بیان اینکه از اهالی محله یادبود بندرعباس که علاوه بر بندرعباسی‌ها اهالی اوز استان فارس و شهرستان بستک را تشکیل می‌دادند، بسیاری قصد شرکت در آن مراسم عروسی را داشتند، اظهار کرد: مادرم می‌گوید آن روز خیلی‌ها مانند ما به خاطر مشکل ویزای اعضای خانواده شان سوار هواپیما نشدند و به خانه برگشتند. از محله ما، اما بسیاری در هواپیما حضور داشتند که به شهادت رسیدند.

نیکپور در خصوص علت سوار نشدنشان خاطرنشان کرد: مدارکمان را به یکی از دفاتر هواپیمایی، جهت صدور ویزا تحویل دادیم، اما در فرودگاه متوجه شدیم که ظاهرا ویزای صادر شده عکس ندارد که مادرم با مسئول دفتر هواپیمایی تماس می‌گیرد و علت را جویا می‌شود که اعلام می‌کنند ظاهرأ عکسم بین مدارک نبوده و این اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: دفتر هواپیمایی خیلی اصرار می‌کند که حالا که ویزای فرزندتان نیامده است شما پرواز کنید و هر زمان به دبی رسیدید، در فرودگاه ویزا را به دستتان می‌رسانند، اما مادرم قبول نکرده و به خانه برگشت.

نیکپور در خصوص واکنش بستگان به این ماجرا، عنوان کرد: خاله ام ساکن آلمان بود و از ماجرای مشکل ویزااطلاعی نداشت و بعد از سقوط هواپیما تماس گرفت، فکر می‌کرد که ما در هواپیما بودیم و جانمان را از دست داده ایم و با وجود اینکه مادرم با او صحبت می‌کرد و می‌گفت ما زنده ایم، اما او باورش نمی‌شد که صدای مادرم را می‌شنود و فقط گریه می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه ما به خانه برگشته بودیم که رادیو و تلوزیون خبر "انهدام هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو وینسنس آمریکا" را اعلام کرد، اضافه کرد: می‌دانم که این معجزه بود که سوار هواپیما نشدیم.

نیکپور در پایان گفت: خانواده شهدای ایرباس همانند سایر شهدای این مرزوبوم به‌درستی وظیفه خود را می‌دانند و در ادامه دادن مسیر و آرمان‌های شهدا ثابت‌قدم هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سقوط هواپیما
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها