تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

جعفرزاده ایمن‌آبادی: سنگین‌ترین مجازات در کشور ما برای مجرمین سیاسی وضع می‌شود

نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: در حقوق اساسی قاعده‌ای داریم که در تمام دنیا کسانیکه مرتکب جرم سیاسی می‌شوند جزایشان کمتر از دیگران است اما متأسفانه در کشور ما شدیدترین مجازات را برای مجرمین سیاسی وضع می‌کنند.

کد خبر: ۹۸۵۹
۱۰:۱۱ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده رشت و نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین» با انتقاد از آمار بالای اعدام، گفت: در جلسه‌ای که با آقای اژه‌ای داشتیم من از ایشان سؤال کردم اما جواب آن را نگرفتم. برای مثال در اعدام‌ها توزیع‌کنندگان مواد مخدر و عوامل دم‌دستی اعدام می‌شوند و عوامل اصلی در بیرون از زندان می‌مانند.
 
او ادامه داد: از سوی دیگر زندان‌های ما هم پر است. مطلع هستم کمیسیون قضایی درخواست گزارش برای ارائه آمار و اطلاعات اعدامی‌ها کرده اما قوه قضاییه پاسخ نداده است.
 
این نماینده مجلس تاکید کرد: اعدام‌های ما خوب نیست و اعدامی‌های بسیاری داریم. افراد زیادی هم در زندان هستند که باید تعداد آن‌ها کاهش پیدا کند. نباید بی‌خود با افرادی که توزیع‌کننده هستند و عسر و حرج زندگی اقتصادی باعث شده دست‌به‌کاری برای اولین بار بزنند، برخورد شود. بنابراین باید در احکام قضایی‌مان بازنگری جدی داشته باشیم.
 
جعفرزاده با اشاره به طرح عفو عمومی مجرمان سیاسی، گفت: ما در حقوق اساسی قاعده‌ای داریم و در تمام دنیا کسانیکه مرتکب جرم سیاسی می‌شوند جزایشان کمتر از دیگران است. چون اقدامی که انجام دادند برای خودشان نبوده بلکه برای جامعه یا بخشی از جامعه بوده که به همین دلیل در احکام قضایی دنیا به این شکل ثبت‌شده که مجرمان سیاسی کمترین جزا را ببینند اما متأسفانه در کشور ما شدیدترین مجازات را برای مجرمین سیاسی وضع می‌کنند.
 
او در ادامه تاکید کرد: کسی که دزدی می‌کند می‌خواهد مال خود را زیاد کند اما مجرمان سیاسی به دنبال افزایش مال و یا رفاه نیستند. البته امکان دارد اضراری را به جامعه وارد کرده باشند ولی چون به دنبال منافع شخصی خودشان نبودند از یکسری تخفیفات قضایی برخوردار می‌شوند که این تخفیفات در کشور ما اعمال نمی‌شود. این‌یک قاعده بین‌المللی حقوقی است که ما می‌خواهیم در کشورمان انجام شود.
 
نایب‌ رئیس فراکسیون مستقلین، گفت: در صورت برخورداری مجرمین سیاسی از تخفیفات قضایی، حاکمیت طبق قانون با این افراد نرم‌تر برخورد می‌کند. به‌واقع باید این اتفاق بیفتد و ما تافته جدا بافته از دنیا نیستیم. این‌یک اصل پذیرفته‌شده حقوقی در دنیا است و قانون اساسی‌ها بر اساس حقوق اساسی نوشته می‌شوند.
 
جعفرزاده تاکید کرد: کسانیکه مجرم سیاسی شناخته می‌شوند چون اقداماتشان به نفع مسائل شخص نبوده و درنهایت برداشت غلط از جامعه و برای جامعه بوده باید با یکسری تخفیفانی روبرو شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی