تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

بی آبرویی زن و شوهر در ستارخان + جزییات

در پی وقوع چند فقره سرقت محتویات داخل خودرو در خیابان‌های ستارخان تیمی از ماموران پلیس ماموریت گرفتند تا سارق یا سارقان احتمالی را شناسایی کنند.

کد خبر: ۹۸۵۳۱
۱۲:۲۶ - ۱۰ تير ۱۴۰۰

سرقت زن و شوهر در ستارخان بخاطر مواد مخدر

دیدارنیوز ـ تیم پلیسی با بررسی کارشناسانه درباره محیط جغرافیایی و ارتکاب جرایم موفق به شناسایی ۲ سارق زن و مرد شدند و پس از ردیابی سارقان اقدامات اطلاعاتی تیم عملیات برای دستگیری زن و شوهر سارق آغاز شد.

ماموران پلیس پس از اخذ مجوزقضایی در یک عملیات پیچیده زن و شوهر سارق را بازداشت کردند. در تحقیقات تکمیلی مشخص شد زن و شوهر سارق معتاد به شیشه هستند و برای تهیه پول مواد مخدر محتویات خودرو‌های خیابان ستارخان را سرقت کردند.

این زن و شوهر معتاد در بازجویی‌های پلیسی صراحتا به ۲۰ فقره سرقت خودرو در خیابان ستارخان با همدستی یکدیگر بخاطر پول خرید مواد مخدر از نوع شیشه و کراک اعتراف کردند؛ بنابراین گزارش، پرونده زن و شوهر سارق برای سیرمراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

منبع: رکنا
برچسب ها: سرقت حوادث
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد