تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

توضیح بیمه مرکزی در مورد بازگشت تاجگردون به بیمه سرمد

بیمه مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تنها بررسی صلاحیت اعضای هیئت مدیره شرکت‌های بیمه‌ای وظیفه ما است.

کد خبر: ۹۸۴۳۶
۱۴:۴۰ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

بازگشت تاجگردون به بیمه سرمد و توضیح بیمه مرکزی

دیدارنیوز ـ بیمه مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نظر به انعکاس/ انتشار مطالبی با موضوع شرکت سهامی بیمه سرمد در برخی از رسانه‌ها و درج برخی از ادعا‌ها و بعضا اتهامات در خصوص این شرکت، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به عنوان نهاد ناظر و حاکمیتی صنعت بیمه به دو دلیل: عمل به وظیفه قانونی خود در حمایت از بیمه گران و بیمه گذاران در چارچوب ماده اول قانون تاسیس؛ و نام بردن از این نهاد در برخی از مطالب منتشر/ منعکس شده موارد زیر را برای تنویر افکار عمومی اعلام می‌دارد:

- یکی از سیاست‌های تعیین شده امسال برای تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» تسریع و سهولت در خدمت رسانی به ذی‌نفعان و به حداقل رساندن میزان پاسخگویی به تقاضا‌ها و مطالبات رسیده از طرف مردم و شرکت‌های بیمه است، در همین راستا یکی از این وظایف اعلام احراز و یا عدم احراز تقاضا‌های دریافتی برای تصدی مدیران کلیدی شرکت‌های بیمه در چارچوب آیین نامه شماره ۹۰ شورای عالی بیمه است، به گونه‌ای که با برنامه ریزی صورت گرفته مدت زمان رسیدگی به درخواست‌ها به حداقل زمان ممکن کاهش یابد.

- بیمه مرکزی وظیفه تعیین و معرفی اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها را ندارد، بلکه تنها مطابق با قوانین و مقررات، احراز و یا عدم احراز صلاحیت افراد معرفی شده را اعلام می‌کند.

- مطابق با بررسی‌های انجام شده، مصداق عینی و قابل اتکایی برای اثبات برخی از تخلفات اعلام شده در مطالب برخی از رسانه‌ها در خصوص این شرکت وجود ندارد، اما برخی از تخلفات در این شرکت اتفاق افتاده که گزارش آن بصورت مفصل تهیه شده و به طور معمول در کمیته ارزیابی عملکرد مدیران کلیدی شرکت در بیمه مرکزی بررسی خواهد شد.

- میزان حقوق، مزایا و اضافه کاری‌های مدیران عامل، اعضای هیئت مدیره، مدیران و حتی کارکنان کلیه شرکت‌های بیمه‌ای از طریق مصوبات هیئت مدیره شرکت‌ها در مجامع سالانه آن‌ها تعیین و به امضای رئیس هیئت مدیره شرکت نیز می‌رسد، با توجه به اینکه گزارش این مجامع در نهایت به بیمه مرکزی ارسال شده و فرایند‌های عملیاتی شدن مصوبات بصورت منطقی طی می‌شود، مشاهده مستندات دریافتی نشان می‌دهد که فارغ از میزان پرداختی اختصاص یافته، تخلف قانونی در پرداخت حقوق و مزایا به مدیران شرکت بیمه سرمد صورت نگرفته است.

در خاتمه از رسانه‌ها انتظار می‌رود که در تهیه مطالب خود قبل از انتشار/ انعکاس، از صحت و درستی آن مطمئن شوند و تا بررسی کامل و جامعی انجام نداده‌اند- مانند استناد به اسنادی که ملاحظه تاریخ آن‌ها نشان می‌دهد که بررسی آن‌ها به ماه‌های قبل از انعکاس گزارش‌های مرتبط با این موضوع بوده است، نسبت به درج آن‌ها اقدام نکنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان