تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

پیش‌بینی یک اصولگرا از کابینه رئیسی

یک نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: کابینه دولت سیزدهم از میان سلایق مختلف اصولگرایان که توانایی بالا دارند، تشکیل شود تا شاهد کابینه ای کارآمد و توانمند باشیم.

کد خبر: ۹۸۳۳۳
۱۰:۱۷ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

پیش‌بینی یک اصولگرا از کابینه رئیسی

دیدارنیوز - محمدجواد آرین منش، اظهار کرد: مشکلات کشور، اختلاف سلیقه‌ها و نظرها و افت میزان آراء در انتخابات اقتضا می‌کند که اعتمادسازی بیشتری در جامعه صورت گرفته و گسست‌های اجتماعی مرتفع شود. تشکیل دولتی فراگیر، کارآمد، توانمند و آشنا با مسائل کشور می‌تواند راهکاری برای حل این مشکلات باشد.

وی ادامه داد: برای کارآمد بودن دولت، هماهنگی میان اعضای کابینه ضروری است. وجود کابینه‌ای ناهماهنگ مانعی برای حل مشکلات خواهد بود. من معتقدم اگر ممکن باشد، بهتر است افرادی از میان سلایق مختلف اصولگرایان با توانایی بالا در کابینه استفاده شود تا کابینه ای کارآمد و توانمند ایجاد شود.

این فعال سیاسی تاکید کرد:  رییس جمهور منتخب برنامه‌ها و وعده هایی ارائه کرده است که  تحقق آن به هماهنگی در کابینه نیاز دارد. ممکن است تنوع سلایق سیاسی در کابینه هماهنگی ها را از بین برده و مانعی برای پیشبرد امور و حل مشکلات کشور شود.

آرین منش در پایان  با بیان اینکه کاهش میزان آراء در انتخابات دلایل متعددی دارد، تصریح کرد: کرونا، عملکرد شورای نگهبان، مشکلات معیشتی و اقتصادی، وعده های محقق نشده و تحریم ها در کاهش مشارکت تاثیرگذار بود، اما دولت سیزدهم با عملکرد خود می تواند اعتماد از دست رفته مردم را بازگرداند. مردم اگر احساس کنند دولت در مسیر حل مشکلات آنها گام برمی دارد، همراهی خواهند کرد و به تدریج سرویان اجتماعی بازسازی می شود، البته که این مشکلات در طول چند ماه حل نمی شود و به زمان بیشتری نیاز دارد، ولی مردم ما قانع هستند و اگر ببینند دولت برای حل مشکلات تلاش می‌کند، از دولت حمایت می‌کنند.

باید از همه سلایق سیاسی در تشکیل کابینه آینده استفاده شود

بنابر گزارش ایسنا، اسماعیل حسین زهی، درباره ویژگی های لازم برای تشکیل کابینه کارآمد در دولت سیزدهم، بیان کرد: امروز امید همه مردم به کابینه و وزرای دولت آینده است، اگر دولت آینده می خواهد عملکردی موفق داشته باشد، باید از همه جریان ها و سلایق سیاسی در کابینه خود استفاده کند.
وی در ادامه اظهار کرد: کابینه ای می تواند عملکردی کارآمد داشته باشد و تغییر را که مهم ترین مطالبه امروز مردم از دولت است را رقم بزند، که از افرادی جوان و در عین حال باتجربه تشکیل شده باشد. تجربه ثابت کرده دولت هایی که صرفا کابینه خود را با تکیه بر نگاه سیاسی خاصی تشکیل داده اند نتوانستند عملکرد موفقی داشته باشند.

نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: همه ما با هر سلیقه و نگاهی در جمهوری اسلامی زندگی می کنیم، در تشکیل کابینه که یک رکن اساسی برای اداره کشور است نیز باید از همه ظرفیت های کشور فارغ از نگاه های سیاسی استفاده کرد.

حسین زهی در پایان تاکید کرد: رییس جمهوری در پیشبرد اهداف و برنامه های خود موفق خواهد بود که با نگاه فراجناحی و تکیه بر توانمندی های افراد کابینه خود را تشکیل دهد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان