تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
فعالیت بزرگترین صرافی جهان در انگلیس ممنوع شد

ضربه جدید به بیت‌کوین، منتظر سقوط بیشتر باشید

دولت انگلیس از صرافی معروف باینانس خواسته است تا سریعا به فعالیت‌های خود در این کشور خاتمه دهد.

کد خبر: ۹۸۰۱۲
۱۱:۱۸ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

ضربه جدید به بیت کوین

دیدارنیوز ـ سقوط قیمت بیت کوین به عنوان پیشتاز رمزارز‌ها باعث سقوط سایر کریپتوکارنسی‌ها شد و این روند با ورود رئیس بانک مرکزی انگلیس و موضع گیری صریح علیه بیت کوین تشدید شد. پس از این اقدام بود که ایلان ماسک هم عقب نشینی کرد و فروش تسلا با بیت کوین را به حالت تعلیق درآورد، و هم اینکه دولت انگلیس ضربه دیگری به رمزارز‌ها وارده کرده است.

خبرگزاری رویترز نوشت که، سازمان تنظیم مقررات مالی انگلیس با صدور دستوری؛ ازصرافی باینانس خواست تا در هرچه سریع‌تر به فعالیت در انگلیس خاتمه دهد و این کشور را ترک کند. همچنین به مشتریان این صرافی در انگلیس هشدار داده شده که کلیه مسیولیت‌های استفاده از این پلتفرم بر عهده خود آن‌ها است.

طبق دستورالعمل صادر شده توسط این سازمان انگلیسی به صرافی باینانس، این صرافی موظف است پیغامی با مضمون صرافی باینانس مجاز به انجام فعالیت در انگلیس نیست، را به کاربران انگلیسی نمایش دهد.

از صرافی باینانس درخواست شده است تا اطلاعات مربوط به تراکنش‌های مشتریان انگلیسی خود را به نهاد‌های ناظر گزارش کند. در بیانیه نهاد انگلیسی آمده است که باینانس به طور جدی الزامات قانونی را نادیده گرفته و امنیت مالی کاربران خود را به خطر انداخته است. این صرافی در ماه‌های اخیر محبوبیت زیادی بین کاربران انگلیسی پیدا کرده و شمار افراد فعال در آن به میزان قابل توجهی افزایش یافته بود. صرافی باینانس قانون مصوب ماه ژانویه که کلیه صرافی‌های دیجیتالی را مکلف به ثبت نام در سامانه ارز‌های دیجیتالی و گزارش دهی‌های مشکوک به پولشویی می‌کرد، نادیده گرفته بود. پنج صرافی ارز‌های دیجیتالی در انگلیس تاکنون در این سامانه ثبت نام کرده اند.

نمایندگان مجلس ژاپن نیز با صدور اخطاریه‌ای به این صرافی اعلام کرده بودند فعالیت‌های آن در این کشور غیرقانونی است. در آمریکا هم مقامات وزارت دادگستری و اداره خدمات درآمدی از باینانس خواسته بودند اطلاعات مربوط به تراکنش‌های مشکوک به پولشویی و فرار مالیاتی را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

حملات همزمان بانک‌های مرکزی و نهاد‌های مالی کشور‌های صنعتی به رمزارز‌ها نشان می‌دهد که رونق آتی این بازار‌ها با ابهام‌های جدی مواجه شده است و چه بسا پاییز زودهنگام این بازار‌های نوظهور فرارسیده باشد.

منبع: تحریریه
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر