تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

واکنش یک نماینده به انتصاب «سیف» به عنوان مشاور روحانی

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با نادرست خواندن انتصاب سیف به عنوان مشاور پولی و بانکی رئیس جمهور گفت: از سیف انتظار داریم کار‌هایی را که در بانک مرکزی انجام داده، دیگر به آقای روحانی مشورت ندهد.

کد خبر: ۹۷۸۹
۱۳:۲۶ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - ولی داداشی با اشاره به انتصاب «ولی الله سیف» رئیس کل سابق بانک مرکزی به عنوان «مشاور رئیس جمهور در امور پولی و بانکی» اظهارداشت: عملکرد آقای سیف در جایگاه رئیس کل بانک مرکزی یک بازخورد منفی در جامعه ایجاد کرده و انتصاب وی به عنوان مشاور رئیس جمهور نیز به جهت سیاسی و اجتماعی برای خود آقای روحانی بازخورد خوبی ندارد.

وی تصریح کرد: آقای سیف با عملکردش به ویژه در حوزه مدیریت ارز، محبوبیتی در بین مردم، اقتصاددانان و سرمایه‌گذاران ندارد، لذا این انتصاب اقدام مناسبی نبود.

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خاطرنشان کرد: رویه‌ای در دولت‌ها وجود دارد که وقتی یک فرد از ریاست سازمان یا وزارت کنار می‌رود یا عزل می‌شود، او را به عنوان مشاور رئیس جمهور منصوب می‌کنند؛ حالا که آقای سیف مشاور رئیس جمهور شده، از ایشان انتظار داریم کار‌هایی را که در بانک مرکزی انجام داده، دیگر به آقای روحانی مشاوره ندهد و آقای رئیس جمهور هم آن اقدامات را به عنوان مشاوره از آقای سیف نپذیرد.

داداشی همچنین با اشاره به مسئله برخورد با مفسدان اقتصادی و اخلالگران در نظام اقتصادی کشور اظهارداشت: قوه قضائیه بعد از اینکه کسی به عنوان متهم شناخته می‌شود، پرونده اش را بررسی می‌کند، اما فراتر از این روال، توصیه ما به دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی این است که مراقب باشند تا هم اخلالگران در نظام اقتصادی و هم مدیران همدست با آن‌ها را تحت نظر داشته باشند و بدون تعارف آن‌ها را به دستگاه قضایی معرفی کنند.

داداشی تاکید کرد: مسئله ممنوع الخروجی نیز برای کسانی که شائبه فساد آن‌ها یا اخلال در نظام اقتصادی توسط آن‌ها وجود دارد، ضروری است هر چند نباید شرایط را امنیتی کرد، اما کسانی که این شائبه در خصوص آن‌ها وجود دارد باید به دقت تحت مراقبت و رصد باشند تا شاهد تکرار ماجرای خاوری و شهرام جزایری نباشیم.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی