تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

نانوواکسن کرونا با ۹۰ درصد اثربخشی

شرکت نوواواکس که واکسن حاوی نانوذرات برای مقابله با ویروس کرونا تولید کرده است، از اثربخشی ۹۰٫۴ درصدی این واکسن در فاز سوم کارآزمایی بالینی خبر داد.

کد خبر: ۹۷۳۴۴
۱۲:۱۱ - ۰۲ تير ۱۴۰۰

اثربخشی نانوواکسن کرونا

دیدارنیوز ـ به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت آمریکایی نوواواکس (Novavax) اعلام کرد نتایج آزمایش فاز سوم کارآزمایی بالینی روی نانوواکسن ضد کرونای این شرکت در آمریکا و مکزیک، اثربخشی ۹۰٫۴ درصد را نشان می‌دهد.

گریگوری گلن، رییس تحقیق و توسعه نوواواکس گفت: نتایج این آزمایش با کارایی و مشخصات ایمنی که این واکسن قبلاً در آزمایش فاز سه در بریتانیا نشان داده بود، مطابقت دارد.

وی افزود: قاره‌های مختلف، جمعیت‌های مختلف، ویروس‌های مختلفی دارند، با این حال، هنوز هم شاهد تأثیر بسیار خوب این واکسن هستیم. این همان چیزی است که شما می‌خواهید داشته باشید.

این مطالعه ماه دسامبر آغاز شد و ۲۹ هزار و ۹۶۰ بزرگسال در ۱۱۳ سایت در آمریکا و شش سایت در مکزیک ثبت‌نام کردند. به برخی از شرکت‌کنندگان دارونما داده شد و به برخی دیگر دو دوز واکسن نوواواکس با فاصله ۲۱ روز تزریق شد.

این شرکت در بیانیه خود تصریح کرد: این واکسن به خوبی تحمل می‌شود و عوارض جانبی شایع شامل درد در محل تزریق، کمتر از سه روز و خستگی، سردرد و درد عضلانی کمتر از دو روز را نیز در پی دارد. همه این موارد در افراد مورد آزمایش خفیف است.

بیشتر موارد در افراد «پرخطر»، مانند افراد بالاتر از ۶۵ سال، با بیماری‌های خاص یا قرار گرفتن در معرض مکرر کووید ۱۹ بود. این شرکت اعلام کرد که اثربخشی واکسن در جمعیت‌های «پرخطر» ۹۱ درصد است.

تجزیه و تحلیل نهایی نتایج آزمایش فاز سه نوواواکس در بریتانیا، نشان داده بود که این واکسن دارای اثربخشی کلی ۸۹٫۷ درصد است و اثر آن برابر ۹۶٫۴ درصد در برابر ویروس کرونای اصلی و ۸۶٫۳ درصد در برابر نوع B.۱.۱.۷ است؛ همان سویه‌ای که به ویروس انگلیسی شهرت یافته است.

واکسن ویروس کرونای نوواواکس، به نام NVX-CoV ۲۳۷۳، با سه واکسنی که در آمریکا استفاده می‌شود، متفاوت است. این واکسن برای تحریک پاسخ ایمنی به آنچه فناوری نانوذرات نوترکیب و کمکی نوواواکس موسوم است متکی است.

نوواواکس تاکید کرد که قصد دارد در آمریکا برای درخواست مجوز استفاده اضطراری از این واکسن در سه ماهه سوم سال جاری اقدام کند و در مسیر تولید حدود ۱۰۰ میلیون دوز در ماه تا پایان سه ماهه سوم است.

واکسن نواواکس از یک پروتئین سنبله ویروس کرونا استفاده می‌کند. این شرکت سال‌هاست روی توسعه فناوری نانوذرات نوترکیب خود کار کرده و اولین واکسن ضدکرونا خود را با استفاده از این روش در بهار تولید کرد. آزمایش‌های بالینی اولیه در تابستان، نشان داد این واکسن بی‌خطر است و کارآزمایی‌های دیگری نیز در آمریکا و سایر کشور‌ها وارد مرحله برنامه‌ریزی شد.

واکسن به‌صورت تزریق دو دوز بوده که با وارد کردن یک بخش پروتئینی پاسخ ایمنی را در بدن ایجاد می‌کند و پادتن‌هایی در بدن تشکیل می‌شود که از اتصال ویروس کرونا به سلول‌های گیرنده جلوگیری می‌کند. این پروتئین با مواد کمکی ویژه این شرکت ترکیب شده، ماده‌ای که برای افزایش عملکرد واکسن طراحی شده است. / ایرنا

برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان