تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

معلمان تا آخر مرداد واکسینه می‌شوند

مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش سعی دارد با تدوین طرح «نظام مراقبت مبتنی بر مدرسه» مدارس مختلف با جمعیت‌های گوناگون را در سال تحصیلی جدید مدیریت کند.

کد خبر: ۹۷۳۳۷
۱۱:۴۸ - ۰۲ تير ۱۴۰۰

واکسیناسیون معلمان تا آخر مرداد

دیدارنیوز ـ محمد محسن‌بیگی مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در برنامه «روزنه» رادیو گفتگو به بررسی تمهیدات بهداشتی وزارت آموزش و پرورش برای سال جدید تحصیلی پرداخت و اظهار کرد: معلمان باید در نوبت واکسیناسیون عمومی در اولویت قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم به طور دائمی مدارس را تعطیل کنیم، ادامه داد: ستاد ملی کرونا، واکسیناسیون معلمان را به مرداد ماه ۱۴۰۰ موکول کرده است و ان‌شاءالله تا پایان مرداد، تمام معلمان و دست‌اندرکاران مدارس همچنین رانندگان سرویس مدارس، واکسن کرونا دریافت می‌کنند.

محسن‌بیگی ادامه داد: بر همین اساس بازگشایی مدارس از مهرماه سال ۱۴۰۰ در دستورکار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ هزار راننده سرویس مدارس در ایران مشغول به کار هستند، عنوان کرد: معلمان دولتی و غیردولتی نیز تا به امروز حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برآورد شده‌اند.

مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در خصوص شیوه بازگشایی مدارس، توضیح داد: ممکن است در سال تحصیلی جدید بنابر شرایط شیوع ویروس کرونا، یک کلاس یا یک مدرسه به طور موقت تعطیل و شرایط به صورت غیر حضوری شود.

وی با اشاره به اینکه برخی درس‌ها به صورت مطالعه آزاد ارائه می‌شود، افزود: بسیاری از فعالیت‌های جانبی داخل مدرسه که احتمال برخورد فیزیکی نزدیک را فراهم می‌کنند، در سال تحصیلی جدید لغو می‌شوند.

محسن‌بیگی تأکید کرد: تجربه آموزش و پرورش در برگزاری امتحانات سال گذشته نشان داد که بخش عمده‌ای از نگرانی‌های مرتبط با شیوع ویروس کرونا قابل مدیریت هستند.

مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مردم به اندازه کافی از خطرات کرونا آگاه هستند، اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش سعی دارد با تدوین طرح «نظام مراقبت مبتنی بر مدرسه» مدارس مختلف با جمعیت‌های گوناگون را در سال تحصیلی جدید مدیریت کند.

وی افزود: بر اساس دستور وزیر آموزش و پرورش به سازمان نوسازی مدارس، بسیاری از مدارس در حوزه بهداشت محیط و ساختار‌های فیزیکی تا ابتدای مهرماه مورد اصلاح قرار می‌گیرند.

منبع: اقتصاد24
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد