تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات پارلمانی ارمنستان

براساس آمار کمیسیون مرکزی انتخابات ارمنستان، "حزب قرارداد مدنی ارمنستان" متعلق به نیکول پاشینیان با حدود ۵۴ درصد از آراء در انتخابات پارلمانی زودهنگام این کشور پیروز شد.

کد خبر: ۹۶۹۴۱
۱۱:۱۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات پارلمانی ارمنستان

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، با توجه به اینکه تمام آراء شمارش شده است، این کمیسیون اعلام کرد که حزب پاشینیان، نخست وزیر موقت ارمنستان به حدود ۵۴ درصد رای رسیده است.

پیشتر براساس شمارش ۹۰ درصدی آراء، "ائتلاف ارمنستان" به رهبری روبرت کوچاریان، رئیس جمهوری سابق ارمنستان با کسب ۲۰.۴۱ درصد در جایگاه دوم قرار داشت. ائتلاف "شرافت دارم" به رهبری سرژ سرکیسیان، رئیس جمهوری سابق ارمنستان هم با کسب ۵.۲۳ درصد سوم بود. در همین حال حزب "ارمنستان سعادتمند" متعلق به گاگیک تساروکیان، تاجر ارمنستانی هم ۴.۱۰ درصد رای داشت.

نیکول پاشینیان اعلام پیروزی کرده است. او با انتشار ویدیویی در فیسبوک گفت: مردم ارمنستان به حزب قرارداد مدنی حکم اداره این کشور را دادند و من برای نخست وزیری نامزد هستم.

روز یکشنبه ائتلاف ارمنستان اعتبار نتایج انتخابات پارلمانی را زیر سوال برد و به "شمار متعدد تخلفات" حین این رای گیری اشاره داشت. این ائتلاف گفت که پیش از پذیرش نتایج آراء باید درباره تمام تخلفات تحقیق کند.

نیکول پاشینیان همچنین گفت: پیروزی در انتخابات پارلمانی موجب احیای تحکیم اجتماعی و ملی میشود. مردم ارمنستان دست به دومین انقلاب طی سه سال زدند. این بار به جای انقلاب "مخملی" انقلاب "فولادی" بود. تمام توافق‌ها محقق خواهد شد. مردم ارمنستان تصمیم خودشان را گرفتند و محتوای این تصمیم آشکار است. آنچه انتظار میرفت رخ داد.

پاشینیان گفت که در روزهای آتی با نیروهای سیاسی "سالم" به منظور اینکه با همبستگی کار کند، رایزنی خواهد کرد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد