تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

واکنش بازار ارز به نتایج انتخابات

قیمت دلار امروز یک روز پس از انتخابات ریاست جمهوری و در واکنش به نتایج شمارش آرای انتخابات، ابتدا افزایش قیمت یافت، اما در ادامه با مشخص شدن نتیجه انتخابات، کاهش قیمت را تجربه کرد.

کد خبر: ۹۶۷۲۰
۱۶:۰۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۰

واکنش بازار ارز انتخابات

دیدارنیوز ـ امروز و تا لحظه تنظیم این گزارش، در آخرین نرخ اعلامی از سوی صرافی ملی که بر اساس قیمت سایت سنا بانک مرکزی اعلام می‌شود قیمت خرید و فروش دلار از سوی صرافی ملی به ترتیب ۲۳هزار و ۱۶۹ تومان و ۲۳هزار و ۶۳۷ تومان اعلام شد که قیمت فروش آن تنها ۱۰ تومان نسبت به پنجشنبه گذشته افزایش یافت.

همچنین، قیمت خرید یورو نیز ۲۷هزار و ۸۳۵ تومان و قیمت فروش آن ۲۸هزار و ۴۱۶ تومان اعلام شده است که نسبت به پنجشنبه گذشته ارزان‌تر شده است.

این چهارمین نرخ اعلامی از سوی صرافی ملی تا این لحظه است. در اعلام اول و دوم نرخ از سوی این صرافی قیمت دلار افزایش یافت و در نرخ‌های بعدی شروع به کاهش کرد.

یکی از فعالان بازار ارز در این خصوص به همشهری آنلاین گفت: به نظر می‌رسد نرخ دلار در ابتدای امروز به دلیل هیجانات ناشی از نتیجه انتخابات افزایش یافت.

وی ادامه داد: حتی نرخ‌های صرافی ملی نیز حاکی از همین موضوع بود. تا جایی که نرخ فروش دلار در صرافی ملی نیز به ۲۴ هزار تومان نزدیک شد و نرخ فروش دلار در بازار آزاد از ۲۴ هزار و ۳۰۰ تومان نیز گذشت.

وی افزود: پس از اعلام نتایج انتخابات، از هیجان بازار نیز کاسته شد. نرخ فروش دلار در صرافی ملی شروع به کاهش کرد و همزمان نرخ‌ها در بازار آزاد نیز ریخت به طوری که در حال حاضر قیمت خرید دلار در بازار آزاد ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت فروش آن ۲۳ هزار و ۷۰۰ تومان است.

اما آخرین نرخ‌ها در بازار متشکل ارز نیز نشان می‌دهد که هر دلار در این بازار با قیمت ۲۳ هزار و ۲۶۲ تومان و هر یورو با قیمت ۲۸ هزار و ۱۴ تومان معامله شده است

برچسب ها: قیمت ارز
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر