تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

ادامه آموزش مجازی دانشگاه‌ها پس از کرونا

رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد استادان و دانشجویان کشور از ادامه یافتن کلاس‌های مجازی حتی بعد از کرونا رضایت کافی دارند.

کد خبر: ۹۵۱۶۶
۱۳:۲۸ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

آموزش مجازی دانشگاه‌ها پس از کرونا | صدور مجوز ۵۰ درصدی برای برگزاری کلاس‌های غیرحضوری

دیدارنیوز ـ علی‌اکبر صفوی رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره قابلیت استفاده مجدد از آموزش‌های الکترونیکی در کنار آموزش‌های حضوری بعد از بازگشایی دانشگاه‌ها اظهار کرد: وزارت علوم در خصوص اعمال سیاست‌های دانشگاه‌ها برای نحوه اجرای آموزش‌ها از اول مهر تصمیم‌گیری خواهد کرد.

وی افزود: به دلیل اینکه زیرساخت‌های خوبی در آموزش‌های الکترونیکی ایجاد شده و محتواهای خوبی هم در این زمینه از سوی دانشگاه‌ها تولید شده، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم در اسفند ۹۹ نظام‌نامه جدید آموزش عالی را مصوب و ابلاغ کرده است.

صفوی تصریح کرد: در نظام‌نامه فوق نوشته شده که دانشگاه‌ها مجازند بین ۳۰ تا ۵۰ درصد از برنامه‌های حضوری خود را حتی بعد از کرونا به صورت الکترونیکی انجام دهند. البته در این زمینه سطح‌بندی‌هایی هم وجود دارد، برای مثال دانشگاه‌های سطح یک ۵۰ درصد و دانشگاه‌های سطح دو ۳۰ درصد می‌توانند این آیین‌نامه را اجرا کنند.

رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در حال حاضر استادان مهارت کافی را درخصوص برگزاری کلاس‌های مجازی کسب کرده‌اند و دانشگاه‌ها هم محتوای زیادی تولید کرده‌اند، بنابراین دانشگاه‌ها مجازند حتی بعد از دوران کرونا ۵۰ درصد آموزش‌ها را به صورت مجازی پیش ببرند.

دروس کم‌اهمیت مجازی برگزار شوند

صفوی گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند دروس کم‌اهمیت‌تر خود را از قبیل دروس نظری در ترم آینده مجازی برگزار کنند و در مقابل به برگزاری دروس مهم‌تر مانند دروس عملی اقدام کنند. درباره هیچ سیاست واضحی که به صورت ویژه طراحی شده باشد در حال حاضر مذاکره نشده است، اما متناسب با آن باید دید که آیا کشور توان لازم را در خصوص واکسیناسیون تمامی دانشجویان تا مهر دارد یا خیر. در صورت تحقق این امر، وزارت علوم تا مهر سناریوهای گوناگونی را برای برگزاری کلاس‌های عملی در نظر می‌گیرد و آن‌ها را به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌کند.

وی در پایان بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد استادان و دانشجویان کشور از ادامه یافتن کلاس‌های مجازی حتی بعد از کرونا رضایت کافی دارند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر