تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
معاون گردشگری خبر داد

مرز‌های ایران به روی گردشگران خارجی باز می‌شود

معاون گردشگری اعلام کرد: صدور ویزای گردشگری ایران برای گردشگران خارجی، به دنبال توافق‌های اولیه، از نیمه دوم تیرماه ١۴٠٠ از سر گرفته می‌شود.

کد خبر: ۹۵۱۳۶
۱۲:۳۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

مرز‌های ایران و گردشگران خارجی

دیدارنیوز ـ ولی تیموری با اشاره به توقف صدور ویزای گردشگری ایران از سال گذشته تا کنون و بسته بودن مرز‌ها به روی گردشگران خارجی از زمان شیوع ویروس کرونا، به ایسنا خبر داد: توافق اولیه برای بازگشایی مرز‌های ایران به روی گردشگران خارجی با وزارتخانه‌های امور خارجه، کشور و بهداشت شده است که پس از تهیه و تایید نهایی مقررات و پروتکل سفر، صدور ویزای توریستی ایران نیز از سرگرفته می‌شود.

او یادآور شد: موضوع بازگشایی مرز‌ها به روی گردشگران خارجی تا به حال، دو سه مرتبه در کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا مطرح شده و قرار بود این ستاد مصوبه آن را صادر کند که کشور با پیک کرونای انگلیسی و هندی مواجه شد و موضوع متوقف ماند.

او افزود: ما موضوع را سرسختانه از طریق وزارتخانه‌های مرتبط پیگیری کردیم، فضای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی کرونا نیز نسبت به بازگشایی مرز‌ها به روی گردشگران خارجی مثبت بود. غیر از وزارت بهداشت که ملاحظاتی داشته است، این طرح مخالف دیگری ندارد؛ بنابراین موضوع را یک‌بار دیگر دوشنبه هفته گذشته در کمیته‌های تخصصی مطرح کردیم و با اشاره به مصائب معیشتی و شغلی فعالان گردشگری در بیش از یک سال گذشته، قرار شد پروتکلی در ارتباط با سفر گردشگران خارجی و بازگشایی مرز‌ها در وزارت کشور با محوریت اداره کل امور مرزی نهایی شود و دوباره در کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا مورد بررسی قرار گیرد تا پس از تایید و تصویب، از نیمه دوم تیرماه صدور ویزای توریستی ایران از سر گرفته شود.

معاون گردشگری درباره سرانجام پروتکل‌های قبلی که در ارتباط با شرایط سفر گردشگران خارجی به ستاد ملی کرونا ارائه شده بود، گفت: با توجه به تغییر شرایط، پروتکل و مقررات سفر به ایران نیز باید اصلاح و به‌روزرسانی شود، چون به هر حال بحث تردد از مرز‌ها مطرح است و موضوع فقط گردشگران خارجی نیستند.

تیموری اظهار کرد: بازگشایی مرز‌ها به بسترسازی نیاز دارد، نمی‌توان انتظار داشت یک‌باره گردشگران به ایران سفر کنند، به ویژه با فضایی که پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد شده است؛ بنابراین ما برنامه‌ریزی برای بازاریابی را انجام داده‌ایم؛ مثلا قرار است از ظرفیت المپیک توکیو (ژاپن) و اکسپو دبی (امارات) برای معرفی ایران استفاده کنیم و روی نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری با توجه به محدودیت حضور در تعداد زیادی از آن‌ها بازنگری داشته باشیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: گردشگری و کرونا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی