تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

کارگران و بازنشستگان عمل می‌خواهند نه شعار!

یک مقام مسئول کارگری، بازنشستگان و کارگران را مخاطبان اصلی کاندیدا‌های ریاست جمهوری دانست و با تاکید بر ارائه برنامه مدون و شفاف از سوی آن‌ها گفت: کاندیدا‌ها اعلام کنند برای تولید ملی و ایجاد انگیزه کار در تولیدکنندگان چه کاری انجام خواهند داد و ارزی که برای واردات مواد اولیه تولید اختصاص می‌دهند، چگونه تامین خواهند کرد؟

کد خبر: ۹۵۰۳۸
۱۶:۲۱ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

کارگران و بازنشستگان

دیدارنیوز ـ فتح اله بیات اظهار کرد: آن چیزی که ما در مناظره اقتصادی دیدیم بیشتر مسایل شعاری و پوپولیستی بود و اکثر کاندیدا‌ها مطالبی را مکتوب کرده بودند و از روی آن می‌خواندند در حالی که باید برنامه عملی خود را در مورد چالش‌های اقتصادی ارائه می‌دادند.

وی افزود: انتظار ما این بود که کاندیدا‌ها مشخصا اعلام کنند که در مورد بیکاری، سازمان تامین اجتماعی، بیمه بیکاری و امنیت شغلی چه برنامه و تدابیری دارند و این موضوعات در سوالات گنجانده و از جانب کاندیدا‌ها به آن‌ها پاسخ داده شود.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی، تولید داخلی و امنیت شغلی را از مهمترین مسایل روز کشور دانست و گفت: بازنشستگان و کارگران مخاطبان اصلی کاندیدا‌ها هستند و هرگونه عدم شفافیت و فرار از پاسخگویی‌ها باعث دلسردی آن‌ها می‌شود. امروز کارگران و بازنشستگان عمل می‌خواهند و شعار و حرف را نمی‌پذیرند. ما آنچه را که در مورد مطالبات کارگری توقع داشتیم در مناظره اول از کاندیدا‌ها ندیدیم و امیدواریم در روز‌های آینده برنامه هایشان را به طور شفاف و مدون اعلام کنند تا جامعه کارگری و بازنشستگان بهتر تصمیم گیری کنند.

بیات افزود: کاندیدا‌ها اعلام کنند برای تولید ملی و ایجاد انگیزه کار در تولیدکنندگان چه کاری می‌خواهند انجام بدهند که رغبت کنند و پای کار بیایند و ارزی که برای واردات مواد اولیه تولید اختصاص می‌دهند چگونه تامین خواهند کرد؟

این مقام مسئول کارگری با تاکید بر احیای کارخانه‌ها اظهار کرد: برخی از کاندیدا‌ها اعلام کردند که کارخانه‌ها فعال شده و به چرخه تولید برگشته اند. توقع داریم اعلام کنند با چه ساز و کاری کارخانه‌ها فعال شده است؟ آیا دستوری بوده یا نه واقعا مشکل بدهی بانکی و مالیاتشان حل و فصل شده است.

وی تصریح کرد: وقتی از ایجاد شغل صحبت می‌کنند باید راهکار بدهند و بگویند با چه راهکاری قرار است فرضا یک میلیون شغل در کشور ایجاد شود و برنامه شفاف و مدون خود را ارائه کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
فرزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۹
0
0
مشت نمونه خروار است .هر چی روحانب و مابقی روسای جمهور به وضعیت کارگران رسیدگی کردند و به معیشتشان اهمیت دادند چون 44 میلیون جمعیت کشور را قشر کارگران مظلوم تشکیل داده اند و تاکنون دولتها به مسله معیشت کارگران زحمتکش بطور اساسی برای پرداخت دستمزد واقعی به کارگران ورود نکرده اند !!
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها