تیتر امروز

تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سوی رهبر انقلاب/ پاسخ شدید اسرائیل به حزب الله/ برای واردات خودرو‌های دست دوم دست نگهدارید
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سوی رهبر انقلاب/ پاسخ شدید اسرائیل به حزب الله/ برای واردات خودرو‌های دست دوم دست نگهدارید

این پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس کاظمی: نسل زد از حاکمیت زندگی می‌خواهد/جامعه در شرایط خاص دو قطبی می‌شود/ می‌گفتند پزشکیان رای بیاورد، همجنسگرایی رونق می‌گیرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس

عباس کاظمی: نسل زد از حاکمیت زندگی می‌خواهد/جامعه در شرایط خاص دو قطبی می‌شود/ می‌گفتند پزشکیان رای بیاورد، همجنسگرایی رونق می‌گیرد

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه های خود میزبان دکتر عباس کاظمی استاد دانشگاه و جامعه شناس بود؛ او در این گفت و گو روی موضوع دو قطبی شدن جامعه نظر متفاوتی داشت که مشروح آن را می توانید ببینید...
دادستان، قاضی و مسئولان زندان از بیماری من بی اطلاع بودند/ اتهامم تبلیغ علیه نظام بود/ درباره فعالیت هسته‌ای ایران صحبت کرده بودم
گفت‌وگوی دیدارنیوز با صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی

دادستان، قاضی و مسئولان زندان از بیماری من بی اطلاع بودند/ اتهامم تبلیغ علیه نظام بود/ درباره فعالیت هسته‌ای ایران صحبت کرده بودم

صادق زیباکلام که در روز ۱۱ تیرماه، ۴ روز قبل از مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری با مرخصی استعلاجی و سپس با تعلیق حکمش از زندان اولین خارج شد، مهمان ما در استودیو دیدارنیوز بود و سوالات ما پاسخ...

شناسایی ۱۳ دارو به عنوان گزینه‌های بالقوه درمان کووید-۱۹

محققان در بررسی جدید ۱۳ دارو را براساس عواملی مانند قدرت، مکانیسم عملکرد و ایمنی به عنوان بالاترین ظرفیت برای درمان خوراکی کووید-۱۹ شناسایی کردند.

کد خبر: ۹۵۰۳۰
۱۶:۰۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

گزینه‌های بالقوه درمان کووید-۱۹

دیدارنیوز ـ به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، یافتن یک درمان قوی که بتواند ویروس کرونا را قبل از گرفتار کردن سیستم ایمنی بدن بیمار شکست دهد تا کنون یک هدف دست نیافتی بود، اما اکنون تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بیش از ده‌ها داروی موجود یا داروی در دست ساخت می‌توانند این کار را انجام دهند.

محققان در این تحقیقات بیش از ۱۲ هزار دارو را در دو نوع مختلف سلول انسانی آلوده به کووید-۱۹ بررسی کردند. این دارو‌ها یا به تایید اداره دارو و غذای آمریکا رسیده بود یا از لحاظ ایمنی در انسان‌ها آزمایش شده بودند.

محققان از بین این داروها، ۹۰ مورد را شناسایی کردند که از تکثیر کووید-۱۹ حداقل در یکی از رده‌های سلول‌های انسانی جلوگیری می‌کند. در نهایت مشخص شد که از این داروها، عملکرد ۱۹ دارو با داروی «رمدیسیور» (remdesivir) هماهنگ بود و یا فعالیت آن را تقویت می‌کرد.

دکتر توماس راجرز استادیار بخش ایمونولوژی و میکروبیولوژی در موسسه تحقیقات «اسکریپس» گفت: برخی از موثرترین استراتژی‌های ضد ویروسی «کوکتل هایی» است که در آن چند داروی مختلف برای مقابله با عفونت به بیماران داده می‌شود، مانند آن‌هایی که برای درمان عفونت‌های HIV استفاده می‌شود.

محققان گفتند از ۱۹ دارویی که نوید درمان کرونا را می‌دهند، ۱۳ دارو بر اساس عواملی مانند قدرت، مکانیسم عملکرد و ایمنی، بالاترین ظرفیت را برای استفاده به عنوان درمان خوراکی کووید-۱۹ نشان می‌دهند.

بر اساس مطالعه‌ای که ماه جاری در مجله Nature Communications منتشر شد، چهار مورد از این ۱۳ دارو - «هالوفانترین» (halofantrine)، «نلفیناویر» (nelfinavir)، «سیمپراویر» (simeprevir) و «مانییدپین» (manidipine) - مورد تأیید سازمان غذا و داروی هستند و ۹ داروی دیگر در مراحل مختلف توسعه قرار دارند.

این مطالعه نشان داد که ۲ داروی دیگر توانایی «رمدیسیور» را در سرکوب ویروس افزایش می‌دهند: این دو دارو یکی «ریبوپرین» است؛ ترکیبی که به عنوان پیشگیری از تهوع و عفونت جراحی آزمایش شده است و دیگری «۱۰-دازاآمینوپترین» (۱۰-deazaaminopterin) یک مشتق فولیک اسید است.

پیتر شولتر رییس و مدیر عامل شرکت تحقیقاتی اسکریپس گفت: در حالی که اکنون واکسن‌های موثری علیه کووید-۱۹ در اختیار داریم، اما هنوز دارو‌های ضد ویروسی بسیار موثری نداریم که بتوانند از ابتلا به کرونا جلوگیری کرده و یا جلوی وخیم‌تر شدن این بیماری را بگیرند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی