تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بیماران خاص برای تزریق واکسن کرونا به کجا مراجعه کنند؟

روند تدریجی واکسیناسیون کرونا در حالی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است که واکسینه شدن بیماران خاص نیز به فراموشی سپرده نشده و این بیماران برای اطلاع از واکسیناسیون خود بر حسب نوع بیماری و روند انجام آن باید به سامانه‌های وزارت بهداشت مراجعه کنند.

کد خبر: ۹۴۸۷۲
۰۸:۵۷ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

بیماران خاص و تزریق واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ محمد حسن شعبانی رئیس اداره پیوند، سرطان و بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی تهران در این‌باره  گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی، سرطانی، پیوندی، افرادی که بیماری‌های صعب العلاج دارند، با هماهنگی وزارت بهداشت واکسن کرونا را در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی که مراجعه می‌کنند، تزریق می‌شود و اکنون نیز این واکسیناسیون برای آن‌ها آغاز شده و ادامه دارد.

وی اظهار داشت: واکسیناسیون بیماران خاص، پیوندی و سرطانی بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت انجام می‌شود و برای بیماران مبتلا به ام اس نیز با انجمن ام اس ایران هماهنگی لازم انجام شده تا اسامی آن‌ها به بیمارستان‌ها برای تزریق واکسن کرونا اعلام شود.

شعبانی تصریح کرد: همچنین به منظور تسهیل خدمت رسانی به این بیماران در امر واکسیناسیون علیه کرونا اقداماتی مانند اینکه بیماران مبتلا به سرطان در هر بیمارستان دانشگاهی تحت درمان هستند برای تزریق واکسن به همانجا مراجعه کنند و بیماران نیز با معرفی نامه پزشک می‌توانند به مراکز درمانی خصوصی و دانشگاهی مراجعه کنند.

وی افزود: بیماران دیالیزی در همان مرکزی که دیالیز می‌شوند، بیماران پیوند نیز در همان مرکزی که پیوند انجام دادند باید واکسینه شوند.

بر اساس شیوه نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، واکسیناسیون بیماران خاص، نادر، صعب العلاج بیماران مبتلا به سرطان که در ۶ ماه گذشته سابقه شیمی درمانی یا رادیوتراپی دارند در اولویت دریافت واکسن هستند و پس از این بیماران، سایر بیماران خاص و صعب العلاج در حال دریافت درمان‌ها و پیگیری بیماری در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار می‌گیرند.

این بیماران برای دریافت واکسن باید به مراکز درمانی خود مراجعه و تقاصای دریافت واکسن را ارائه کنند. پس از دریافت درخواست‌های واکسن، آمار بیماران متقاضی واکسن کرونا از طریق مراکز شیمی درمانی و رادیوتراپی اعم از دولتی و غیر دولتی به معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی معرفی می‌شوند یا با معرفی پزشک معالج و گزارش پاتولوژی این بیماران به مراکز منتخب اعلامی از سوی معاونت‌های درمان ارجاع می‌شوند.

محل تزریق واکسن به این بیماران همان مراکز دولتی یا غیر دولتی درمانی خودشان است و با هماهنگی معاونت درمان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تیم واکسیناتور در زمان اعلام شده به آن مرکز مراجعه می‌کند.

روابط عمومی دانشگاه‌های علوم پزشکی موظف هستند از طریق رسانه‌های مختلف، روند واکسیناسیون بیماران خاص و صعب العلاج را اطلاع رسانی کنند و بیماران در اولویت اول و دوم واکسیناسیون بر اساس لیست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و روز‌های نوبت دهی اعلام شده، واکسن کرونا را دریافت می‌کنند. دانشگاه‌های علوم پزشکی موظف هستند یک خط تلفن ارتباطی مشخص را برای راهنمایی بیماران و خانواده‌های آن‌ها برای پشتیبانی و مانع زدایی اعلام کنند.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۱۲۰ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۸۱ هزار و ۱۸۳ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته- دوشنبه- در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از ۱۶ تا ۱۷ خردادماه و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، چهار هزار و ۹۰۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۴۰ نفر از آن‌ها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۷۱ هزار و ۲۷۰ نفر رسید.

وزارت بهداشت در این اطلاعیه افزود: تاکنون دو میلیون ۵۶۵ هزار و ۹۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی