تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مهرعلیزاده به جام جم نرسید

برنامه رادیویی «انتخاب و فرهنگ» که روز شنبه (۱۵ خردادماه) به پخش سخنان محسن مهرعلیزاده اختصاص داشت به علت حاضر نشدن این نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری برای ضبط، پخش نمی‌شود.

کد خبر: ۹۴۵۱۶
۱۷:۳۳ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰

مهرعلیزاده به جام جم نرسید

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی رادیو فرهنگ، محسن مهرعلیزاده برای ضبط برنامه‌های فرهنگی در زمان تعیین شده به استودیو معاونت صدا نرسید و به همین علت برنامه «انتخاب و فرهنگ» روز شنبه (۱۵ خردادماه) پخش نمی‌شود.

برنامه «انتخاب و فرهنگ» شنبه (۱۵ خردادماه) ساعت ۱۷ و تکرار آن یکشنبه ساعت ۷ صبح به پخش سخنان محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اختصاص داشت.

پخش برنامه انتخاب و فرهنگ به مدت ۴۰ دقیقه است و نوبت‌ها بر اساس قرعه‌کشی تعیین و به نماینده قانونی و ستاد انتخاباتی نامزد‌ها اعلام شده است. از آنجا که ستاد انتخاباتی محسن مهرعلیزاده در فرصت قانونی قادر به ضبط برنامه نشده است، این برنامه پخش نخواهد شد.

پیش از این سعید جلیلی هم برای ضبط برنامه‌های فرهنگی در زمان تعیین شده به استودیو معاونت صدا نرسیده بود و برنامه «انتخاب و فرهنگ» از این نامزد انتخاباتی پخش نشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی