تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

برنج، گوشت و شکر طی یک سال چند صد درصد گران شدند؟

آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که از بین انواع برنج، گوشت و شکر که وضعیت قیمت آن‌ها در فروردین ماه امسال منتشر شده، قیمت تمام کالا‌ها بین ۴۱ تا ۱۲۱ درصد نسبت به فروردین سال گذشته افزایش داشته است.

کد خبر: ۹۴۴۱۶
۱۶:۲۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰

گران شدن قیمت برنج، گوشت و شکر

دیدارنیوز ـ بر اساس این آمار بیشترین افزایش قیمت در فروردین امسال مربوط به گوشت مرغ تازه بوده که قیمت آن با ۱۲۱.۳ درصد افزایش از حدود ۱۱ هزار و ۲۰۰ تومان در فروردین سال ۱۳۹۹ به ۲۴ هزار و ۷۰۰ تومان در ماه مشابه سال جاری رسیده است. البته در روز‌های اخیر قیمت این محصول به ۳۰ هزار تومان هم رسیده و این در حالی است که نرخ مصوب مرغ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

بعد از مرغ، قیمت برنج پاکستانی و تایلندی بیشترین افزایش را داشته که قیمت آن‌ها در این مدت به ترتیب با ۳۹.۳ و ۹۰.۱ درصد افزایش به حدود ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۴ هزار و ۳۰۰ تومان رسیده است.

اما افزایش قیمت در برنج‌های داخلی کمتر بوده است؛ به طوری که قیمت برنج طارم اعلا و داخلی هاشمی درجه یک در این مدت به ترتیب ۴۶.۳ و ۴۳ درصد افزایش داشته و در فروردین امسال به حدود ۳۴ هزار و ۹۰۰ تومان و ۳۳ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده است.

قیمت شکر سفید نیز در فروردین امسال ۸۴.۷ درصد نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است؛ به‌طوری‌که قیمت هر کیلوگرم شکر سفید از ۶۵۰۰ تومان در فروردین سال قبل به ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان در ماه مشابه امسال رسیده است.

در این میان قیمت هرکیلو گوشت گوساله و گوسفندی با ۴۸.۵ و ۴۱.۹ درصدافزایش در فروردین امسال به حدود ۱۱۲ هرار تومان و ۱۳۱ هزار تومان رسیده است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی و گوساله در ماه مشابه سال ۱۳۹۹ به ترتیب حدود ۷۶ و ۹۲ هزار تومان بوده است.

بر این اساس کمترین کاهش قیمت در فروردین امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل مربوط به گوشت گوسفندی و برنج هاشمی بوده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها