تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

تازه‌ترین موضع‌گیری آمریکا درباره برجام

سخنگوی کاخ سفید با نادیده گرفتن مواضع ضد برجامی رژیم صهیونیستی، گفت: موضع ما در قبال برجام تغییری نکرده است.

کد خبر: ۹۴۳۸۱
۱۳:۰۹ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰

تازه‌ترین موضع‌گیری آمریکا درباره برجام

دیدارنیوز ـ جن ساکی در نشست خبری روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه روز گذشته بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت حتی اگر به قیمت اصطکاک در روابط با آمریکا تمام شود، او در برابر هر توافقی خواهد ایستاد، این مطلب را مطرح کرد.

وی مواضع نتانیاهو را مربوط به خودش دانست و افزود: مسئولیت رئیس جمهوری بایدن این است که در جهت منافع مردم آمریکا اقدام کند.

سخنگوی کاخ سفید ادامه داد: دیدگاه ما این است که به یک توافق سیاسی دست یابیم که می‌تواند ایران را از دستیابی به سلاح اتمی بازدارد. ما با این توافق، نظارت بر فعالیت‌های ایران را بازخواهیم گرداند.

ساکی اضافه کرد: پیش از آن‌که رئیس جمهوری سابق از توافق برجام خارج شود، این نظارت را داشتیم که در جهت منافع ما است.

عراقچی: در مذاکرات هیچ چیزی قابل پیش‌بینی نیست

دیپلمات‌های اروپایی: جنبه‌های مهم توافق برای احیای برجام به نتیجه رسید

آمریکا: پیشرفت‌هایی در مذاکرات وین حاصل شده | اسرائیل را در جریان قرار می‌دهیم

وی با یادآوری این‌که همچون سال‌های گذشته همکاری و توجیه مقامات اسرائیلی ادامه دارد، تصریح کرد: با این حال، موضع ما در این زمینه تغییری نکرده است.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که آخرین روز‌های حضور در قدرت را پس از ۱۲ سال پشت سر می‌گذارد، از هر فرصتی برای تخریب توافق هسته‌ای ایران دریغ نمی‌کند.

او دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا، را برای خروج از توافق هسته‌ای ترغیب و تطمیع کرد و از سیاست تروریسم اقتصادی مایک پمپئو و تندرو‌های کاخ سفید علیه مردم ایران، به شدت استقبال داشت.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی