تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

انتقاد دیده‌بان حقوق بشر اروپا_خاورمیانه از مواضع کشورهای اروپایی درباره فلسطین

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-خاورمیانه از کشورهای اروپایی به دلیل مخالفتشان با انجام تحقیقات درباره نقض‌های صورت گرفته در اراضی فلسطینی و اراضی اشغالی انتقاد کرد.

کد خبر: ۹۴۱۶۲
۱۰:۱۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰

انتقاد دیده‌بان حقوق بشر اروپا_خاورمیانه از مواضع کشورهای اروپایی درباره فلسطین

دیدارنیوز - به نقل از سایت روزنامه عربی۲۱، دیده بان حقوق بشر اروپا-خاورمیانه در اظهارات مکتوبی به وزرای خارجه آلمان، انگلیس و اتریش از مخالفت این کشورها با تشکیل کمیته تحقیقات درباره نقض‌های صورت گرفته در اراضی فلسطینی و اراضی اشغالی ابراز نگرانی و اعلام کرد: امتناع کشورهای اروپایی مهم از رأی دادن به نفع انجام تحقیقات و تلاش بی طرفانه برای شفافیت "ناامیدکننده" است. تحقیقات بین المللی برای رسیدن به نتایج موثق درباره نقض‌های صورت گرفته در خشونت‌های اخیر و دلایل عمیق تنش‌های مکرر در اراضی فلسطین بسیار اهمیت دارد.

رامی عبده، رئیس این دیده بان گفت: حمله اخیر اسرائیل به نوار غزه به کشته شدن غیرنظامیان و آسیب زدن به املاک غیرنظامی منجر شد. همگان و در رأس آن کشورهای اروپایی باید مسئولان نقض‌های حقوق بشر را مجازات کرده و اقداماتی را برای عدم تکرار چنین نقض‌هایی در آینده اتخاذ کنند.

شورای حقوق بشر پنجشنبه با انجام تحقیقات بین المللی درباره نقض‌های صورت گرفته در اراضی فلسطینی و اراضی اشغالی موافقت کرد.
عبده گفت: موفقیت کمیته تحقیقات بین المللی شورای حقوق بشر به همکاری تمام طرف‌ها بستگی دارد. فلسطینی‌ها همکاری ثابتی را با هیئت‌های حقیقت یاب قبلی از خود نشان دادند درحالی که اسرائیل همچنان به کارشکنی و ایجاد محدودیت در رفت و آمد هیئت‌های حقیقت یاب و مسئولان بین المللی از جمله گزارشگر ویژه سازمان ملل در اوضاع اراضی اشغالی می پردازد.

وی تأکید کرد: کشورهای اروپایی مسئولیت اخلاقی و سیاسی بزرگی برای فشار بر اسرائیل جهت همکاری با تحقیقات را برعهده دارند. موضع مخالف کشورهای اروپایی با تشکیل کمیته تحقیقات اعتبار این کشورها در سطح منطقه‌ای و بین المللی را از بین می‌برد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی