تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

نگران بازگشایی دانشگاه‌ها در ایام پسا کرونا هستیم

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه بازگشایی دانشگاه‌ها در ایام پسا کرونا هستیم، گفت:ما در سال ۱۴۰۰ برنامه و طرح‌های ارتقاء خوابگاه را را پیش رو داریم و همچنان حمایت خود را در مسیر توسعه زیرساخت‌های دانشگاه‌ها ادامه خواهیم داد.

کد خبر: ۹۳۹۹۹
۱۲:۴۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

بازگشایی دانشگاه‌ها در ایام پسا کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر ناصر مطیعی در آیین افتتاح نسل جدید آشپزخانه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای تحقیقات و فناوری، بیان کرد: اموری که در حال حاضر جهت ارتقای رفاه خدمات دانشجویان در حال انجام است، در آینده نزدیک آثار مفیدی را در پی خواهد داشت که باعث می‌شود ضمن صرفه جویی در هزینه‌ها و کاهش عوارض تغذیه ای، این دانشگاه به سمت بهداشت و سلامت محوری در امر غذای دانشجویی، حرکت کنند.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای از یک محرومیتی در حوزه‌های زیرساختی به طور عام و در حوزه دانشجویی به طور خاص برخوردار است، ولی خوشبختانه با نگاه توسعه ای، خیز خوبی برای برطرف کردن این محدودیت‌ها برداشته شده است که امیدواریم این نگاه عدالت محور ادامه پیدا کند. البته از این جهت، وظیفه مدیران آموزش عالی در برابر این دانشگاه سنگین‌تر می‌شود چرا که توسعه و پیشرفت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با رسالتی که دارد، ضمن پر کردن حلقه مفقوده علم و عمل در جامعه، مهارت‌های لازم را در کنار آموزش تئوری، به دانشجویان ارائه می‌دهد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مطیعی تصریح کرد: کار مدیریت در دانشگاه فنی و حرفه‌ای با دارا بودن پراکندگی جغرافیای بسیار سخت است، اما با جدیت و پیگیری دوستان امیدواریم بر این محرومیت تاریخی غلبه شود و دانشگاه هم از لحاظ رفاهی و هم آموزشی بتواند سرآمد باشد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که نگرانش هستیم بازگشایی دانشگاه‌ها در ایام پسا کرونا است که با مشکلاتی در هزینه ها، مواجه می‌شویم، البته از یک جهت خوشحالیم چرا که دانشگاه بدون دانشجو نوعی فضای رکود را ایجاد می‌کرد و امید آن را داریم با همت وزارت بهداشت و مجموعه دستگاه‌های ذی ربط، دانشجویان به این فضا‌ها بازگردند.

وی تاکید کرد: ما در سال ۱۴۰۰ برنامه و طرح‌های ارتقاء را در صندوق رفاه دانشجویان پیش رو داریم و همچنان حمایت خود را در مسیر توسعه زیرساخت‌های دانشگاه‌ها ادامه خواهیم داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۱ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۱ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها