تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

برنامه افزایش تولید اوپک پلاس تحت تاثیر ایران قرار نمی‌گیرد

منابع آگاه در اوپک اعلام کردند اوپک پلاس در نشست روز سه شنبه احتمالا به روند فعلی افزایش تدریجی تولید پایبند می‌ماند، زیرا تولیدکنندگان این گروه انتظار دارند افزایش احتمالی عرضه ایران با بهبود تقاضا از سوی بازار جذب شود.

کد خبر: ۹۳۹۸۹
۱۲:۱۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

برنامه افزایش تولید اوپک پلاس

دیدارنیوز ـ اوپک پلاس در آوریل با پیش بینی احیای تقاضای جهانی برای نفت با وجود بحران ویروس کرونا در هند، افزایش تولید به میزان ۲.۱ میلیون بشکه در روز در فاصله مه تا ژوییه را تصویب کرد.

از زمانی که این تصمیم تصویب شد، قیمت نفت به روند افزایشی ادامه داد و بیش از ۳۰ درصد رشد از ابتدای سال ۲۰۲۱ تاکنون را ثبت کرده و به مرز ۷۰ دلار در هر بشکه رسیده است. اما چشم انداز تولید بالاتر ایران که سرگرم مذاکره برای احیای برجام است، رشد قیمت‌ها را محدود کرده است.

محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک گفت: انتظار ندارد عرضه بالاتر ایران مشکلی ایجاد کند. وی در بیانیه‌ای گفت: ما انتظار داریم بازگشت تولید و صادرات نفت ایران به بازار جهانی به شکل منظم و شفافی روی دهد.

نشست کمیته فنی مشترک اوپک پلاس روز دوشنبه برگزار شد و کارشناسان این کمیته پیش بینی اوپک از رشد تقاضا به میزان شش میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۱ را تایید کردند. نشست روز سه شنبه با حضور وزیران نفت اوپک پلاس برگزار خواهد شد.

دو منبع آگاه دیگر اوپک پلاس اظهار کردند، انتظار ندارند این گروه درباره سیاست تولید پس از ژوییه تصمیمی بگیرد، زیرا دورنمای عرضه ایران هنوز مشخص نیست. اوپک دیدار دیگری برای ۲۴ ژوئن برنامه ریزی کرده است.

کمیته فنی مشترک اوپک پلاس برآوردش از میزان عرضه جهانی را به میزان ۲۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داد و اکنون کمبود عرضه ۱.۴ میلیون بشکه در روز را در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با برآورد قبلی ۱.۲ میلیون بشکه در روز پیش بینی می‌کند که نشان می‌دهد ذخایر نفت سریعتر از حد انتظار کاهش پیدا خواهند کرد.

بر اساس گزارش رویترز، اوپک پلاس از ماه مه سال ۲۰۲۰ تولیدش را به میزان ۹.۷ میلیون بشکه در روز کاهش داد تا فروپاشی تقاضا در اوج بحران ویروس کرونا را جبران کند و تا ژوییه محدودیت عرضه این گروه به ۵.۸ میلیون بشکه در روز می‌رسد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: نفت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی