تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

"ای‌اف‌پی" خبرنگارش در کرانه باختری را اخراج کرد

خبرگزاری فرانسه تحت فشارهای رژیم صهیونیستی، خبرنگارش در کرانه باختری را اخراج کرد. این اقدام واکنش سندیکای روزنامه نگاران فلسطینی را به دنبال داشت.

کد خبر: ۹۳۹۷۶
۱۱:۴۹ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

ابوبکر رئیس سندیکای روزنامه نگاران فلسطین

دیدارنیوز - به نقل از سایت المیادین، سندیکای روزنامه نگاران فلسطین اعلام کرد، ای‌اف‌پی با پذیرش دیکته‌های رژیم صهیونیستی و از روی اجبار "ناصر ابوبکر"، خبرنگار خود در کرانه باختری را اخراج کرد.
ابوبکر رئیس سندیکای روزنامه نگاران فلسطین است و بیش از ۲۰ سال است که به عنوان خبرنگار خبرگزاری فرانسه فعالیت می‌کند.

این سندیکا اعلام کرد، این تصمیم پس از حملات تحریک آمیز متوالی علیه ابوبکر در پی مواضع و فعالیتش به عنوان رئیس سندیکای روزنامه نگاران مخصوصا در پرونده پیگرد رهبران اشغالگر و تحویل آنها به دادگاه های بین المللی گرفته شد.
سندیکای روزنامه نگاران فلسطین اعلام کرد، ابوبکر در طول پنج سال گذشته به دلیل فعالیتش در سندیکا و دفاع از روزنامه نگاران از سوی مدیریت خبرگزاری فرانسه و مدیر سابق و فعلی آن تحت آزار و اذیت سیستماتیک قرار گرفت تا استعفا دهد و کارش را رها کند.

سندیکای روزنامه نگاران فلسطین این تصمیم مستبدانه را لکه ننگی بر خبرگزاری فرانسه دانست و از وزارت فرهنگ و ارشاد فلسطین خواست اعتبار دفتر خبرگزاری فرانسه در رام الله را فورا لغو کند.

این سندیکا از تمامی سندیکاها، اتحادیه ها و سازمان های حقوق بشری فلسطین خواست برای محکومیت و توقف این تصمیمات خودسرانه و مستبدانه به صورت مشترک تلاش کنند. همچنین از اتحادیه بین المللی روزنامه نگاران، اتحادیه روزنامه نگاران عرب، اتحادیه های منطقه ای و تمامی سندیکاها بخصوص در فرانسه خواست، برای اطمینان از حرفه ای بودن کار این خبرگزاری و عدم وابستگی آن به دستورات اشغالگر تدابیری اتخاذ کنند.

هنوز خبرگزاری فرانسه به این اظهارات واکنش نشان نداده است.
در پی حمله اخیر رژیم صهیونیستی به غزه تعدادی از روزنامه نگاران فلسطینی کشته و زخمی شدند. این رژیم همچنین برج الجلا محل استقرار دفاتر شبکه های تلویزیونی و خبرگزاری های عربی و جهانی را هدف گرفت.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر