تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

آخرین وضعیت فیل تازه متولد شده در باغ وحش ارم

فیل آسیایی گونه‌ای در معرض خطر انقراض است که سال ۹۲ یک نر و یک ماده از این گونه از کشور سریلانکا به باغ وحش ارم منتقل شدند. حالا پس از ۸ سال یک فیل ماده در این باغ وحش متولد شده است و رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران از سلامت فیل مادر و نوزاد خبر می‌دهد.

کد خبر: ۹۳۹۴۸
۱۰:۱۴ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

وضعیت فیل متولد شده در باغ وحش ارم

دیدارنیوز ـ محمد کرمی درباره آخرین وضعیت فیل تازه متولد شده در باغ وحش ارم اظهارکرد: حال فیل مادر و نوزاد مناسب است و همکاران ما به‌صورت هفتگی از آن‌ها بازدید می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بازدید عمومی از فیل مادر و نوزاد انجام نشده است، گفت: فیل‌های باغ وحش ارم پشت جایگاه عمومی که برای بازدید است دو جایگاه اختصاصی برای استراحت و و زمستان‌گذارانی دارند که اکنون فیل مادر و نوزاد در یکی از آن‌ها نگهداری می‌شوند همچنین برای اینکه فیل مادر دچار استرس نشود و بتواند در شرایط مناسبی از نوزاد خود تا رسیدن به سنی که بتواند وارد جایگاه بازدید عمومی شود، نگهداری کند، فعلا در این جایگاه نگهداری می‌شوند و وارد جایگاه بازدید عمومی نمی‌شوند.

رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران درباره وضعیت تغذیه فیل تازه متولد شده اظهارکرد: براساس آخرین بازدیدی که از فیل مادر و نوزاد داشتیم، فیل تازه متولد شده بدون هیچ مشکلی از شیر مادر خود تغذیه می‌کند و هر دو فیل در سلامت کامل هستند

به گزارش ایسنا سال ۱۳۹۲ یک فیل ماده با نام «میهری» و یک فیل نر با نام «مهاسن» بدون پرداخت هزینه‌ای از یک یتیم‌خانه فیل‌ها در کشور سریلانکا - به‌عنوان هدیه رییس جمهوری سریلانکا به رییس جمهوری وقت ایران - به کشور منتقل شدند. هردوی این فیل‌ها هنگام ورود به کشور هشت سال سن داشتند و در همان زمان نیز باردار بودن ماده فیل مطرح بود. با این حال اردیبهشت ماه سال جاری و پس از ۲۴ ماه بارداری فیل ماده، خبر از تولد یک فیل در باغ‌وحش ارم رسید که به گفته پیمان محمدزاده - دامپزشک باغ وحش ارم - نوزاد متولد شده ماده و جثه آن مقداری از حد طبیعی کوچکتر است. همین مسئله باعث شده که برای استفاده از شیر فیل مادر نیاز به آموزش و وقت بیشتری داشته باشد که با توجه به استعداد فیل مادر و نوزاد تلاش می‌کنیم که شیر خوردن طبیعی حیوان ادامه داشته باشد و از شیر‌های مصنوعی استفاده نکنیم.

‌محمدزاده گفته بود که به‌طور کلی فیل‌ها به‌طور متوسط در هر وعده نیم لیتر شیر مصرف می‌کنند و در طول روز باید هشت لیتر شیر خورده باشند. تلاش می‌کنیم فیل مادر و نوزاد به‌صورت طبیعی این فرایند را طی کنند و نیاز به دخالت انسانی یا تغذیه دستی نداشته باشند. فیل‌هایی که در بدو تولد به‌صورت دستی تغذیه می‌شوند، طول عمر کوتاهی خواهند داشت و ممکن است خیلی زود از بین بروند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: باغ وحش
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی