تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دستگیری کلاهبردار بیتکوینی!

قیص محمد ۳۷ ساله از طرف دادگاه فدرال به دلیل دست داشتن در نقل و انتقال بدون مجوز صد‌ها هزار دلار پول و نقض قوانین مقابله با پولشویی مجرم شناخته شده است.

کد خبر: ۹۳۸۲۷
۱۳:۲۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰

دستگیری کلاهبردار بیتکوینی!

دیدارنیوز ـ فاکس بیزینس نوشت: یک شهروند آمریکایی ساکن کالیفرنیا که مدیریت یک صرافی ارز‌های دیجیتالی را برعهده داشت، پس از اعتراف به دست داشتن در پولشویی به دو سال زندان محکوم شد. قیص محمد ۳۷ ساله از طرف دادگاه فدرال به دلیل دست داشتن در نقل و انتقال بدون مجوز صد‌ها هزار دلار پول و نقض قوانین مقابله با پولشویی مجرم شناخته شده است. عمده این جرایم مالی مربوط به سپتامبر سال ۲۰۲۰ است.

این شهروند آمریکایی بنیان گذار ومدیرعامل یک صرافی ارز‌های دیجیتالی به نام هیروکوین بود که در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ بیشترین حجم فعالیت‌های خود را انجام داد و نرخ کمیسیون غیرمعمول ۲۵ درصدی از مشتریانش دریافت می‌کرد. او همچنین از پوشش فعالیت در مراکز خرید و پمپ‌های بنزین برای انتقال غیرقانونی وجه و پولشویی استفاده می‌کرد.

به گفته مقامات قضایی آمریکایی، محمد می‌دانسته است که برخی از مشتریانش در اعمال مجرمانه دست داشته اند و با دریافت کمیسیون بالا از این اقدامات چشم پوشی و حتی به انجام آن‌ها کمک کرده است. در مجموع صرافی تحت کنترل وی در نقل و انتقال غیرقانونی ۱۵ تا ۲۵ میلیون دلار پول دست داشته است.

محمد پیش از آن که درگیر انجام کار‌های غیرقانونی با استفاده از ارز‌های دیجیتالی شود در یک بانک فعالیت می‌کرد و به واسطه همین شغل آشنایی خوبی با قوانین مالی و بانکی آمریکایی و همچنین راه‌های دور زدن آن‌ها داشت. سوابق ثبت شده از وی نشان می‌دهد که صرافی تحت مدیریت وی کاملا مقررات مربوط به گزارش دهی تراکنش‌های مشکوک و غیرقانونی را نادیده گرفته است.

وی در مجموع ۱۷ شرکت را به نام خود به ثبت رساند که از طریق تمام آن‌ها نسبت به نقل و انتقال وجوه غیرقانونی از طریق ارز‌های دیجیتالی اقدام کرده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر