تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

هواپیمای بدون بال با توانایی حمل ۴۰ مسافر!

یک استارتاپ آمریکایی، نوعی هواپیمای بدون بال طراحی کرده است که می‌تواند ۴۰ مسافر را با خود حمل کند.

کد خبر: ۹۳۷۳۷
۰۹:۰۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰

هواپیمای بدون بال

دیدارنیوز ـ به نقل از آی‌ای، ما در آستانه دگرگونی تاکسی‌های پرنده و استارتاپ‌های برجسته‌ای مانند "لیلیوم" (Lilium) و "ولوکوپتر" (Volocopter) قرار داریم که آینده هواپیما‌های کوچک دو تا هفت نفره‌ای را به نمایش می‌گذارند که مسافران را به صورت ایمن و با سرعت به مقصد می‌رسانند.

یک استارتاپ واقع در نیویورک موسوم به "Kelekona" قصد دارد یک هواپیمای بزرگ با ظرفیت ۴۰ نفر برای سفر‌های طولانی بین شهری ارائه دهد.

طراحی جدید Kelekona، یک هواپیمای مدل "eVTOL" را به نمایش می‌گذارد که می‌تواند ۴۰ مسافر یا ۴۵۴۰ کیلوگرم بار را حمل کند. در وب‌سایت این استارتاپ آمده است که این هواپیمای جدید می‌تواند مسافت ۵۳۱ کیلومتر را تنها در یک ساعت طی کند. رویکرد این استارتاپ، حمل و نقل گسترده بیان شده است.

این زن بدون دست پیانو می‌زند و خلبانی می‌کند

این هواپیما به جای داشتن یک پهنای بال گسترده مانند هواپیمای "VoloConnect"، یک بدنه پهن و منحنی و همچنین برآافزا‌هایی در عقب دارد که به بلند شدن آن کمک می‌کنند.

از آنجا که هواپیمای شرکت Kelekona برای انجام دادن سفر‌های بین شهری خود، به یک بسته باتری بسیار سنگین نیاز دارد، در آن از باتری‌های قابل تعویض استفاده می‌شود و این بدان معناست که زمان چرخش باید به همان سرعت تعویض باتری، سوار شدن مسافران جدید یا بارگیری و بررسی سامانه‌های پرواز باشد.

در وب‌سایت Kelekona آمده است: ترکیبی از دوربین‌های استریو و رادار، امکان آگاهی از محیط تا مسافت ۱۰۰ مایل را برای هواپیما فراهم می‌کند تا بتواند به شناسایی هواپیما‌های ناشناخته، حمله پرندگان، ناهنجاری‌های هوایی و زیرساخت‌های ناشناخته فیزیکی بپردازد و از آن‌ها دوری کند.

شاید دو استارتاپ مشهور لیلیوم و ولوکوپتر، هواپیما‌های کوچکی را ارائه دهند. ولوکوپتر که قصد دارد خدمات تاکسی هوایی را طی دو سال آینده آغاز کند، هواپیما‌های دو تا پنج نفره را ابداع کرده و لیلیوم نیز اخیرا از طرح هفت نفره eVTOL رونمایی کرده است.

نزدیک‌ترین ایده به هواپیمای Kelekona، هواپیمای "Skybus" شرکت "GKN Aerospace" است که ۳۰ تا ۵۰ مسافر را برای مسافرت‌های درون شهری در خود جای می‌دهد. Skybus برخلاف Kelekona، دو بال بزرگ دارد که موجب می‌شود یافتن نقطه فرود در میان شهر برای آن دشوارتر باشد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: علم و فناوری
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها