تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دستگیری بیش از ۷۰۰ سارق و جمع آوری ۵۶۱ معتاد متجاهر در پایتخت

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ از دستگیری بیش از ۷۰۰ سارق و جمع آوری ۵۶۱ معتاد متجاهر خبر داد.

کد خبر: ۹۳۶۷
۱۱:۳۶ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار رحیمی در اجرای پانزدهمین مرحله از طرح رعد که در مقر پلیس پیشگیری پایتخت برگزار شد، گفت: همکاران من در مجموعه کلانتری‌های پایتخت با دریافت بیش از 333 حکم قضایی برای دستگیری مجرمان وارد عمل شدند.

وی با بیان اینکه ماموران با اخذ مجوز به مخفیگاه سارقان رفته و با انجام عملیات‌های مختلف در مجموعه کلانتری‌ها، 501 سارق و مالخر دستگیر شدند، گفت: این افراد در قالب 30 باند فعالیت می‌کردند و تا کنون به 1253 فقره سرقت اعتراف کردند. همچنین 45 درصد این افراد دارای سابقه کیفری بودند.

رئیس پلیس پایتخت ارزش اموال مسروقه مکشوفه را بالغ بر هفت میلیارد تومان اعلام کرد.

وی افزود: تا به این لحظه بیش از 120 دستگاه خودرو و 116 دستگاه موتور کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اقدامات ماموران کلانتری در حوزه مواد مخدر گفت: در این طرح 201 خرده فروش و اعضای باند مهم مواد مخدری دستگیر شدند و 501 معتاد متجاهر نیز جمع‌آوری شدند.

وی در ارتباط با اقدامات پلیس در حوزه قاچاق کالا نیز تصریح کرد: در این طرح 50 پرونده قاچاق کالا مورد رسیدگی قرار گرفته است که در این جریان 20 قاچاقچی عمده دستگیر شدند و ارزش اموال کشف شده و 15 هزار قلم کالا به ارزش 17 میلیارد ریال بوده است.

وی در پایان نیز از کشف 50 قبضه سلاح سرد و 6 سلاح جنگی و 507 فشنگ جنگی خبر داد و افزود: هفت نفر نیز در ارتباط با سلاح دستگیر شدند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی