تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

قطعی آب هم در راه است

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: حتما بروز قطعی آب در تابستان وجود دارد، اما تلاش می‌کنیم با مدیریت فشار شرایط آبرسانی را مدیریت کنیم.

کد خبر: ۹۳۰۵۱
۱۳:۱۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰

قطعی آب هم در راه است

دیدارنیوز ـ حمیدرضا جانباز در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه آبرسانی به مناطق محروم کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیش بینی می‌کنیم در تابستان گرم امسال، منابع آبی برخی روستا‌ها را از دست بدهیم و تعداد روستا‌هایی که مجبور به آبرسانی سیار و تانکری هستیم افزایش یابد.

وی افزود: امسال به بیش از ۷۰۰۰ روستا آبرسانی سیار صورت خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: در تابستان امسال تعداد شهر‌های دارای تنش آبی به بیش از ۲۱۰ شهر خواهد رسید که از این تعداد ۱۰۰ شهر در وضعیت قرمز تامین آب هستند.

جانباز با بیان اینکه "ذخایر آبی سد‌های کشور نسبت به متوسط درازمدت و زمان مشابه سال گذشته با کاهش قابل توجه مواجه است"، گفت: فقط در سد‌هایی که تامین آب شرب می‌کنند با کمبود ۴۰ درصدی ذخیره آب نسبت به سال گذشته مواجه ایم که در این زمینه وزارت نیرو اولویت تخصیص آب در سد‌های مهم و تأثیرگذار را تأمین آب شرب قرار داده است.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه با مشترکان پرمصرف آب برخورد می‌شود، گفت: با استفاده از سیستم‌های نرم افزاری به میزان مصرف سنوات گذشته مشترکان دسترسی داریم و به مشترکان پرمصرف اخطار‌هایی می‌دهیم و با آن‌ها برخورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال قطعی یا جیره بندی آب در تابستان سال جاری گفت: حتما بروز قطعی آب در تابستان وجود دارد، اما جز سیاست‌های وزارت نیرو دادن قطعی آب نیست، بلکه تلاش می‌کنیم با مدیریت فشار شرایط آبرسانی را مدیریت کنیم.

وی افزود: پیش بینی می‌کنیم قطعی‌های آب را بیشتر در ۱۰۰ شهر دارای وضعیت قرمز تنش آبی شاهد باشیم.

امروز تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه آبرسانی به مناطق محروم کشور، بین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام امضا شد. این تفاهم نامه یکساله به منظور آبرسانی به ۱۳۰ روستای سیستان و بلوچستان از دو هفته آینده وارد مرحله اجرا خواهد شد.

منبع: تسنیم
برچسب ها: قطعی آب
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر