تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

کشف آتلانتیس ایتالیا پس از ۷۰ سال

یک دهکده گمشده در نزدیکی مرز ایتالیا با سوئیس و اتریش، پس از ۷۰ سال از دل آب سربرآورد.

کد خبر: ۹۲۹۲۲
۱۷:۴۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰

کشف آتلانتیس ایتالیا پس از ۷۰ سال

دیدارنیوز ـ به گزارش مجله آمریکایی آرت نیوز، برای بیش از ۷۰ سال تصور می‌شد یک برج ناقوس که از وسط دریاچه سربرآورده، تمام آن چیزی باشد که از دهکده گمشده کورون (Curon) در ایتالیا باقی مانده است.

نمای عجیب و غریب این بنا در وسط آب، علاوه بر این که در بین گردشگران محبوبیت بالایی دارد در سال‌های گذشته سوژه خلق آثار ادبی و سینمایی نیز شده است: آخرین رمان مارکو بالزانو (Marco Balzano) نویسنده معاصر ایتالیایی با عنوان من اینجا می‌مانم (Resto Qui) و فیلم هیجانی کورون (Curon) از نتفلیکس براساس این صحنه خلق شده‌اند.

این برج ناقوس قرن چهاردهمی تا همین اواخر تنها میراث قابل رویت از دهکده‌ای بود که زمانی ۹۰۰ نفر جمعیت داشت. کورون تا سال ۱۹۱۹ بخشی از کشور اتریش بود و بنابراین ساکنان این دهکده که بسیاری از آن‌ها حتی نمی‌توانستند به زبان ایتالیایی صحبت کنند، ابزار لازم برای مقابله با اجرای طرح اتصال دو دریاچه رسیا و کورون با هدف تولید انرژی برق آبی را نداشتند، طرحی که باعث شد خانه و کاشانه‌شان به زیرآب برود. ساخت این سد در ابتدا پنج سالی به دلیل جنگ جهانی دوم به تاخیر افتاد، اما با وجود تلاش مردم محلی، دهکده کورون سرانجام در سال ۱۹۵۰ میلادی به زیرآب رفت. دهکده کورون ونتوسا (Curon Ventosa) بر فراز این دهکده به گل نشسته و به جای آن تشکیل شد، این دهکده امروز حدود دو هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد.

کشف آتلانتیس ایتالیا پس از ۷۰ سال

دهکده گمشده کورون که می‌توان آن را معادل معاصر جزیره تخیلی آتلانتیس در نظر گرفت، ۷۰ سالی زیر آب مدفون شده بود تا این که ماه گذشته (فروردین- اردیبهشت ۱۴۰۰) به دنبال تعمیراتی که روی نیروگاه برق آبی منطقه درحال انجام بود، نشانه‌هایی از آن به تدریج پدیدار شدند. البته از آن جایی که به دلیل شیوع کرونا مقاصد گردشگری برای بازدیدکنندگان تعطیل بودند، پله‌ها، دیوار‌ها و سرداب‌های سنگی که از دل آب سربرآوردند از نظر پنهان ماند. حالا شرکتی که این سد به آن تعلق دارد در حال تزریق تدریجی آب به دریاچه است و احتمالا ظرف چند هفته آینده این دهکده پنهان دوباره به زیر آب خواهد رفت.

آتلانتیس، جزیره‌ای افسانه‌ای است که گفته می‌شود در گذشته‌های دور به زیر اقیانوس‌ها رفت و تمدن پیشرفته آن ناپدید شد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: ایتالیا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها