تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

لندن تحقیقات کامل درباره شرایط کنونی شاهدخت دبی را خواستار شد

لندن معتقد است باید تحقیقات کاملی درباره شرایط و وضعیت کنونی شاهدخت دبی انجام شود.

کد خبر: ۹۲۸۹۹
۱۶:۲۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰

لندن شاهدخت دبی

دیدارنیوز ـ به نوشته روزنامه گاردین، این درخواست از سوی دولت لندن پس از آن مطرح شد که سومین تصویر از لطیفه، شاهدخت دبی در صفحه اینستاگرام دوستش در حالیکه در یک مرکز خرید در دبی در کنار دوستانش نشسته، منتشر شد و این گمانه زنی به وجود آمد که وی به صورت کامل از حصر خانگی آزاد شده است.

پیتر هین، وزیر سابق امور خارجه انگلیس گفت: وزرای کشور باید کندی و آهسته عمل کردن درباره وضعیت این زن جوان را کنار بگذارند و به دنبال اثبات کامل و مناسب درباره آزادی و زندگی او باشند. این تصاویر چیزی را به ما نشان نمی‌دهد. به طور مثال او چرا هنوز اجازه ندارد تا به صورت مستقیم با رسانه‌ها صحبت کند؟

وی یکی از افرادی است که به دنبال اعمال فشار بر دولت لندن به منظور اقدامات بیشتر و مداخله برای دفاع از حق آزادی لطیفه هستند که شامل تصرف و توقیف اموال و دارایی‌های شیخ محمد بن رشید آل مختوم، حاکم دوبی می‌شود.

لطیفه ۳۵ ساله از مارس ۲۰۱۸ و از زمان فرار نافرجام از دوبی در انظار عمومی دیده نشده بود.

روز شنبه تصویری از وی به همراه یکی از دوستانش در تراس یک رستوران ایتالیایی در دوبی توسط دوستش در صفحه اینستاگرام منتشر شد.

لطیفه در ۲۰۱۸ زمانی در مرکز توجه جهانی قرار گرفت که یک گروه حقوق بشری ویدئویی را از سوی وی منتشر کرد که نشان می‌داد وی قصد داشته تا از دوبی فرار کند، اما در ساحل هند و توسط نیرو‌های امنیتی دستگیر و به دوبی بازگردانده شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دبی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر