
صبح امروز برادر بابک خرمدین که ساکن شهرک اکباتان بوده خودکشی کرد.
دیدارنیوز: صبح امروز برادر بابک خرمدین که ساکن شهرک اکباتان بوده، بر اثر استفاده بیش از حد نوشیدنی الکلی احتمالا با هدف خودکشی، مسموم گردیده و هماکنون با حال نامساعد در بیمارستانی در تهران بستری است.
جدای از ابراز تاسف به خاطر شنیدن چنین فجایع هولناکی، اینکه چه عواملی زمینهساز وقوع چنین اتفاقاتی میشوند، قابل تامل است.هر چند جزئیات کامل این پرونده مشخص نیست اما بر اساس اطلاعات فعلی مهمترین مسئله مورد توجه در اعترافات اولیه پدر مقتول، اشاره پدر به مشکلات عدیده با فرزندش و ابراز نارضایتی از رفتارهای اوست.
اما آیا هر والدی که از رفتار فرزندش ناراضی است، باید دست به چنین کاری بزند؟ از آن طرف ماجرا، این پدر 81 ساله در چه شرایط بحرانی از لحاظ روانی به سرمیبرده که مرتکب چنین قتل فجیعی شده است؟ هرچند هنوز زوایای پنهان زیادی درباره این پرونده وجود دارد و ممکن است در آینده جزئیات دقیقتری درباره آن منتشر شود اما در ادامه و به بهانه این اتفاق، از تعارضهای والد-فرزندی خواهم گفت که اگر به موقع و به صورت اصولی مدیریت نشود، ممکن است به آسیبهای جدی برای دوطرف ختم شود.
والدین و فرزندانشان در زندگی خانوادگی خود با مشکلات متعددی روبهرو می شوند که برخی از این اختلافات، مهم و جدی هستند. به همین دلیل مهم است والدین و فرزندان اختلافات و تعارضهای خود را به درستی شناسایی کنند و به گونهای به مدیریت آنها بپردازند که رابطه آنها مختل نشود. تضاد بین والد و فرزند ریشه در باورها و رفتار پدر و مادر در دوران کودکی و نوجوانی دارد. اختلاف بین والدین و فرزندان یا همان فاصله بین نسلها موضوعی مهم و مورد توجه روانشناسان است زیرا از گذشته تاکنون همواره این دو نسل با یکدیگر در تضاد و تعارض بودهاند. با بررسی علل این مسئله درمییابیم که بسیاری از والدین به تصور این که نیاز فرزندانشان صرفاً در تهیه لباس زیبا و تغذیه مناسب خلاصه میشود، از ایجاد جو صمیمانه و برقراری ارتباط دوستانه با آنان خودداری میکنند. به همین دلیل مدام بین آنها بر سر مسائل مختلف، اختلاف به وجود میآید. عوامل زیادی در ایجاد و شکلگیری این تعارضات نقش اساسی دارند که در ادامه به آسیبزاترین آنها اشاره میشود.
منبع: روزنامه فرهیختگان