تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وزیر نیرو: تابستان امسال خشک‌ترین سال در ۵۰ سال اخیر خواهد بود

وزیر نیرو نسبت به بروز خشکسالی در تابستان امسال هشدار داد و گفت: تابستان ۱۴۰۰ خشک‌ترین سال در پنج دهه اخیر خواهد بود.

کد خبر: ۹۱۸۸۱
۱۴:۳۷ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

خشکسالی وزیرنیرو

دیدارنیوز: رضا اردکانیان عنوان کرد: نگران اوج بار و تامین آب آشامیدنی هستیم که امید است ‌همه دستگاه‌های دولتی و اجرایی ‌در صرفه‌جویی مصرف انرژی اهتمام ورزند.

رضا اردکانیان پیش از ظهر امروز در آئین بهره‌برداری از ۱۰ پروژه صنعت برق در استان‌های کرمان، فارس و کرمانشاه با اعتبار ۳۳۶ میلیارد تومان که در هفته هفتم پویش «هر هفته، الف ب ایران» به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، اظهار داشت: امید است پیشاپیش همه دستگاه‌های دولتی و اجرایی کشور در صرفه جویی مصرف انرژی، پیش‌رو بوده و مردم نیز در بخش‌های مختلف به ویژه خانگی سهم و نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.

وی افزود: امیدوارم با رعایت ملاحظات بهداشتی، دیگر پیک یا موج پنجمی در موضوع کرونا نداشته باشیم و همگی مواظبت کنیم از این که به ویژه در فصل انتخابات با احتراز از شرایطی که ممکن است ما را گرفتار اوج مجدد کند انتخابات باشکوه و فراموش نشدنی را با حضور گسترده همه مردم برگزار کنیم.

اردکانیان همچنین گفت: با افتتاح پروژه‌های امروز، از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳۵ پروژه از مجموعه طرح‌های وعده داده شده در قالب این پویش به ثمر رسیده و حدود ۸ هزار میلیارد تومان برای این پروژه‌ها از منابع مختلف سرمایه‌گذاری شده است.

وزیر نیرو اظهار داشت: این مسیر مطابق برنامه هفتگی تا پایان سال بدون وقفه ادامه خواهد یافت، به‌ویژه در هفته‌های باقی‌مانده از فعالیت دولت دوازدهم، این افتخار را خواهیم داشت که طرح‌های برنامه‌ریزی شده از جمله ۴ سد مخزنی و تعدادی نیروگاه‌های عمده و بزرگ اعم از حرارتی و تجدیدپذیر، تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب و آبرسانی روستایی را به نتیجه برسانیم و مراسم افتتاحیه این پروژه‌ها مطابق برنامه برگزار شود.

وی گفت: این فعالیت‌ها در کنار کار مستمر و شبانه‌روزی است که توسط همکاران صنعت در پهنه کشور و با حمایت و پشتیبانی همه دستگاه‌ها برای عبور موفق از تابستان ۱۴۰۰ که یکی از خشک‌ترین سال‌ها در پنج دهه اخیر است، انجام خواهد شد.

اردکانیان گفت: امید است مجموع برنامه‌هایی که برای مدیریت اوج بار در تابستان و همچنین برای تامین آب آشامیدنی کافی و مطمئن در این سال تدارک دیده شده با حمایت همگی به‌ویژه با همراهی و همکاری مردم به ثمر برسد.

وی تاکید کرد: دولت همه گونه پشتیبانی و همکاری از این طرح‌ها را داشته و هفته جاری هم پیشنهاد مشترک وزارت نیرو و وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه به منظور اختصاص بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان منابع برای طرح‌های آبرسانی فوری و اضطراری در مناطق تحت تنش در همه استان‌های کشور به تصویب هیات وزیران رسید.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه این طرح‌ها در حال اجرا هستند، اظهار داشت: این تصمیم و تصویب‌نامه ایجاد اطمینان برای تامین منابع مالی مورد نیاز است و امید است با اتمام به موقع آن‌ها بتوانیم موضوع تامین آب شرب را به نحو مناسبی به ثمر برسانیم.

برچسب ها: بحران آب
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی