تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

پرداخت بیش از ۱۰ هزار میلیار ریال اعتبار از محل هدفمندی یارانه‌ها

مدیرعامل سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد: امسال ۱۰ هزار و ۹۳۴ میلیارد ریال اعتبار به بخش‌های مختلف بهزیستی، چایکاران، ایثارگران و مسکن محرومین از محل منابع هدفمندی یارانه‌ها پرداخت شده است.

کد خبر: ۹۱۱۶۸
۱۶:۵۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
پرداخت بیش از ۱۰ هزار میلیار ریال اعتبار از محل هدفمندی یارانه‌ها
 
دیدارنیوز ـ «امید حاجتی» اظهارداشت: برای حمایت از تولید محصولات کشاورزی از محل منابع هدفمندی یارانه‌ها یک هزار میلیارد ریال اعتبار برای خرید تضمینی چای به چایکاران شمال کشور تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه ایثارگران ذخایر ملی و سرمایه کشور هستند، افزود: سه هزار میلیارد ریال از منابع نقدی سازمان هدفمندی در اردیبهشت ماه با اولویت پوشش مناسب و هرچه بهتر بیمه تکمیلی ایثارگران اختصاص یافت.

مدیرعامل سازمان هدفمندی گفت: سه هزار و ۱۳۴ میلیارد ریال نیز برای تامین آب آشامیدنی از سیستم‌های آب شیرین کن و تامین برق مناطق محروم اختصاص یافت.

وی اضافه کرد: این اعتبار به وزارت نیرو پرداخت شد تا با هزینه این مبلغ آب شرب سالم و تصفیه شده در اختیار مردم جنوب کشور قرار گیرد و در فصول گرم برق مورد نیاز آن‌ها نیز تامین باشد.

حاجتی با بیان اینکه تامین مسکن جزء تکالیف دولت است، گفت: تحریم‌های ظالمانه دشمنان شرایط حساسی را در کشور ایجاد و مشکلات اقتصادی را به وجود آورده و موجب گرانی مسکن شده است.

وی اضافه کرد: با درک این موضوع سازمان هدفمندی یارانه‌ها یک هزار میلیارد ریال برای تامین مسکن محرومین به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اختصاص داد که امیدواریم با استمرار این اقدامات شاهد تسریع در تامین به موقع مسکن نیازمندان کشور باشیم.

حاجتی درخصوص حمایت از معلولان کشور گفت: ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال نیز برای رفاه حال معلولان در اختیار سازمان بهزیستی قرار گرفت.



وی در ادامه ابراز امیدواری کرد با تامین به موقع منابع این سازمان توسط شرکت‌های تامین کننده منابع، بتوان مصارف پیش بینی شده در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور که عمدتا اجتناب ناپذیر و ضروری هستند را در اسرع وقت به بخش‌های اجرایی کشور اختصاص داد.

به گزارش ایرنا، پیش از این مدیرعامل سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرده بود که سال گذشته پیش بینی می‌شد که از کل منابع حاصل هدفمندی یارانه‌ها در بودجه، ۲۵۰ هزار میلیارد تومان وصول شود که از این میزان ۷۰ درصد معادل ۱۷۴ هزار میلیارد تومان محقق شد.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها