تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر پاسخ کرد: چرا قیمت سکه و طلا به مسیر صعودی بازگشت؟

افزایش قیمت طلا و سکه در بازار از روز گذشته آغاز شد و امروز نیز ادامه یافت به طوری که سکه بار دیگر وارد کانال۱۰ میلیون تومان شد و هرگرم طلای ۱۸ عیار نیز در مرز یک میلیون تومان قرار گرفت.

کد خبر: ۹۰۹۴۳
۱۵:۳۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

قیمت سکه و طلا

دیدارنیوز ـ بررسی‌ها نشان می‌دهد همزمان با بازگشایی مجدد اصناف و آغاز به کار واحد‌های صنفی طلافروشی، حضور خریداران در این بازار افزایش یافته و این مساله بر قیمت سکه و طلا و همچنین حباب سکه تاثیرگذار شده است.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تغییرات قیمت انواع سکه و دلار نیز با تایید این مساله اظهار کرد: امروز به دلیل بالا رفتن تقاضا برای خرید سکه و طلا و همچنین افزایش نرخ ارز، شاهد بالا رفتن قیمت طلا و سکه در بازار هستیم.

محمد کشتی آرای افزود: در بازار جهانی شاهد کاهش نرخ انس هستیم به طوری که قیمت جهانی طلا بین ۱۸۳۶ تا ۱۸۳۸ دلار در نوسان بوده است.

وی تصریح کرد: افزایش نرخ ارز نیز همسو با بالارفتن تقاضای خرید سبب نوسان قیمت‌ها در بازار فلزات گرانبها شده است.

هم اکنون در بازار، قیمت سکه امامی ۱۰ میلیون و ۲۰ هزار تومان، قیمت سکه بهارآزادی ۹ میلیون و ۸۰۱ هزار و ۹۰۰ تومان، نیم سکه ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه‌های گرمی نیز ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان داد و ستد می‌شود.

همچنین هر مثقال طلا ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۹۹۳ هزار و ۹۰۰ تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار هم یک میلیون و ۳۲۲ هزار و ۱۰۰ تومان فروخته می‌شود.

حباب سکه امامی برابر با ۲۷۵ هزار تومان، حباب سکه بهار آزادی معادل ۷۴ هزار تومان، حباب نیم سکه ۷۳۷ هزار تومان، حباب ربع سکه یک میلیون و ۱۶۶ هزار تومان و حباب سکه‌های گرمی هم ۹۵۰ هزار تومان است.

به گفته فعالان این بازار، خریداران بیشتر به دنبال خرید ربع سکه هستند و سکه‌های تمام به دلیل قیمت بالا به میزان کمتری فروخته می‌شود.

برچسب ها: قیمت طلا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها