تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
به دلیل ابتلای کارگران به کرونا

کاهش ۵۰درصدی تولید آیفون ۱۲ در هند

ابتلای کارگران کارخانه فاکسکان در هند سبب شده تولید آیفون ۱۲ در این واحد۵۰ درصد کاهش یابد و ورود به کارخانه ممنوع شود.

کد خبر: ۹۰۸۹۹
۱۳:۳۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

کاهش ۵۰درصدی تولید آیفون ۱۲

دیدارنیوز ـ به نقل از رویترز، به گفته دو منبع آگاه تولید آیفون ۱۲ در کارخانه فاکسکان در هند بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته، زیرا کارگران مبتلا به کووید ۱۹ مجبور به ترک پست‌های خود شده‌اند.

کارخانه فاکسکان مذکور در ایالت تامیل نادو واقع در جنوب هند قرار دارد و آیفون‌های مخصوص هند (دومین بازار بزرگ موبایل جهان) را تولید می‌کند.

این درحالی است که تامیل نادو به شدت درگیر موج دوم شیوع کووید ۱۹ است. مقامات دیروز دستور قرنطینه کامل ایالت را صادر کردند که طبق آن تمام سرویس‌های حمل ونقل عمومی و مغازه‌ها تعطیل می‌شوند.

به گفته منابع آگاه تست ابتلاء به کرونای بیش از ۱۰۰ کارمند فاکسکان در این ایالت مثبت شده است. علاوه بر آن شرکت ورود به کارخانه تا اواخر ماه می‌را ممنوع کرده است.

یکی از افراد آگاه به امر می‌گوید: کارمندان اجازه دارند کارخانه را ترک کنند، اما از دیروز نمی‌توانند وارد آن شوند.

در این میان بیش از ۵۰ درصد ظرفیت تولید کارخانه کاسته شده است.

شرکت تایوانی فاکسکان بزرگترین پیمانکار تولید کننده دستگاه‌های الکترونیکی و یکی از تهیه کنندگان اصلی محصولات اپل است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی