تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

ورشکستگی آرایشگاه‌های زنانه زیر فشار کرونا

رئیس اتحادیه آرایشگران زنانه تهران ضمن اعلام ورشکستگی تعداد زیادی از آرایشگاه‌های زنانه، خواستار حمایت از این صنف شد و از مراجعه کنندگان خواست تخلف از رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به اتحادیه گزارش کنند.

کد خبر: ۹۰۵۲۴
۱۳:۴۸ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

ورشکستگی آرایشگاه‌های زنانه

دیدارنیوز ـ شهربانو عابدی درباره خسارت وارد شده به سالن‌های آرایشی در اثر شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: از اسفندماه سال ۱۳۹۸ تاکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا سالن‌ها تقریبا یک ماه فعال بودند، بخصوص اعیاد مبارک شعبان و ایام عید و پایانی سال که در طول سال امید کسب درآمد آرایشگران و سالن‌ها به این ایام است، تعطیل بودند و هزینه‌های جاری و حقوق و بیمه پرسنل و همچنین اجاره موجب ورشکستگی تعداد بسیاری از این زنان کار آفرین شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره میزان خسارات وارد شده به آرایشگاه‌های زنانه در یک ماه اخیر گفت: با توجه به متغیر بودن مناطق و سالن‌ها و تعداد پرسنل نیاز به برآورد خسارت است که زمان‌بر خواهد بود، اما صددرصد خسارت برآورد اتحادیه است، چراکه وقتی درآمدی نباشد خسارت صددرصدی است.

عابدی با بیان اینکه در مدت یاد شده حمایتی از کسب و کار آرایشگران نشده و آن‌ها تمام توان خود را برای از دست ندادن واحد صنفی خود و پرسنل به کار بردند، تصریح کرد: ضرر وزیان شیوع این ویروس صددرصد به صنوف وارد شد، چراکه در این مدت هیچگونه حقوق و درآمدی جز پرداخت هزینه‌های جاری نداشتند و طبق تصمیمات ستاد ملی کرونا و جهت سلامتی هموطنان کسب و کار خود را تعطیل کردند.

مالیات را ببخشید، وام بدون بهره بدهید

رئیس اتحادیه آرایشگران زنانه تهران گفت که توقع این صنف، حمایت از این بانوان با حذف مالیات ایام تعطیلی و اختصاص وام بدون بهره از سوی دولت است.

عابدی در ادامه درباره وضعیت بازگشایی مشاغل نیز گفت: آرایشگاه‌های زنانه از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه شروع به کار کردند، اما باید پروتکل‌های بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و به طور مداوم از مواد ضدعفونی، ماسک و موارد دیگری که وزارت بهداشت اعلام کرده استفاده کنند. بازرسان اتحادیه، اصناف و وزارت بهداشت نیز نظارت و بازرسی را تشدید کرده‌اند. به طور کلی بانوانی که از خدمات آرایشگاه‌ها استفاده می‌کنند نیز باید خود مراقبتی را در نظر بگیرند و اگر سالنی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرد از مراجعه به آن خودداری کنند و به اتحادیه گزارش کنند تا از فعالیت آن جلوگیری شود.

وی همچنین از راه‌اندازی اپلیکیشنی به نام زیبا اپ برای رزرو آنلاین مشتریان خبر داد و گفت که این برنامه در اختیار سالن‌داران و مشتریان قرار دارد تا با رزرو قبلی به سالن مراجعه کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت