تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

رگبار باران و رعد و برق در ۱۴ استان کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن بیان اینکه امروز (۱۶ اردیبهشت) در ۱۴ استان کشور رگبار باران و رعدوبرق رخ خواهد داد، از تداوم این وضعیت جوی تا فردا خبر داد.

کد خبر: ۹۰۱۴۵
۱۴:۳۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

رگبار باران و رعد و برق

دیدارنیوز ـ صادق ضیاییان اظهارکرد: امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) در استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، اردبیل و دامنه‌های جنوبی البرز در زنجان، قزوین، البرز و تهران به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود و در مناطق کوهستانی و مستعد وقوع صاعقه و بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

وی ادامه داد: فردا (۱۷ اردیبهشت) علاوه‌بر مناطق ذکر شده در مناطقی از شرق فارس، یزد و کرمانشاه نیز بارش پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان با بیان اینکه امروز (۱۶ اردیبهشت) در سواحل خزر ابرناکی، وزش باد شمالی و بارش باران رخ می‌دهد، گفت: امروز دریای خزر نیز مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه شنبه (۱۸ اردیبهشت) بارش در نوار شمالی کشور، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، سمنان، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان خواهد بود، گفت: این بارش‌ها در شمال خراسان رضوی، خراسان شمالی و سمنان شدت خواهد گرفت و یکشنبه (۱۹ اردیبهشت) در نوار شرقی و شمالی کشور، مناطقی از اصفهان، کرمان و یزد به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، دوشنبه (۲۰ اردیبهشت) بارش در نوار شمالی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از استان‌های اصفهان، قم، مرکزی، کرمان و یزد ادامه خواهد داشت.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۷ اردیبهشت) قسمتی ابری، در بعضی ساعات افزایش ابر، گاهی رعد و برق و وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و روز شنبه (۱۸ اردیبهشت) قسمتی ابری، در بعضی ساعات افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بارش باران
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر